5


Translate

29 Σεπ 2020

Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και το χρυσάφι των 32 εκατ. ευρώ - Το πιθανό σχήμα με Ομόνοια

Με παρακαταθήκη το 2-0 του πρώτου αγώνα των πλέι οφ του Champions League, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (22:00) την Ομόνοια στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Οι Πειραιώτες βρίσκονται… μια ανάσα από το να εξασφαλίσουν την 20ή παρουσία τους στους ομίλους και ταυτόχρονα τουλάχιστον 32 εκατομμύρια ευρώ.

Οι ερυθρόλευκοι με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο τους μετρούν 5 στις 5 προκρίσεις σε προκριματικά και απόψε θέλουν να διευρύνουν το το σερί τους.

Μάλιστα, αν ο Ολυμπιακός κερδίσει μέσα στην Κύπρο, ο Πορτογάλος θα φτάσεις τις 15 νίκες και θα γίνει ο προπονητής με τις περισσότερες ευρωπαϊκές νίκες στην ιστορία του συλλόγου.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό θέλουν να ξορκίσουν τις κακές τους βραδιές στην Κύπρο κατά τις δύο τελευταίες επισκέψεις τους, καθώς είχαν ηττηθεί 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ το 2016 και 3-0 από την Ανόρθωση το 2008.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Αντόνιο Μιγκέλ Ματέου Λαόθ από την Ισπανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντέιβις και Παλομάρ και τέατρτο τον Μοντέρο. Στο VAR θα είναι ο Ερνάντεθ και βοηθός ο Μπενγκοετσέα.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ομόνοια (Μπεργκ): Φαμπιάνο-Λέσιακς, Λανγκ, Λούφτνερ, Χούμποτσαν-Κουσουλάς, Βίτορ Γκόμες-Ασάντε, Παπουλής, Μπουτεάκ-Σενέ.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα-Χολέμπας, Σεμέδο, Μπα, Ραφίνια-Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά-Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Κρίστινσον, Σισέ, Παπαδόπουλος, Καφού, Μπρούνο, Φορτούνης, Μασούρας, Κάιπερς και Χασάν.

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου