5


Translate

1 Ιαν 2020

Καλο μηνα με....ι sexy (αν) και ώριμες κυρίες του Χόλιγουντ!

Τι τριάντα, τι σαράντα τι πενήντα; Και όμως, κάποιες γυναίκες άνω των πενήντα έχουν βάλει τα γυαλιά σε πολύ νεώτερές τους και έχουν κερδίσει επάξια τον τίτλο των πιο επιθυμητών γυναικών του Χόλιγουντ. Συμπέρασμα: το sex appeal δεν έχει ηλικία... 
Νταϊάν Λέιν
Ξεκινώ από την μικρότερη της παρέας, Νταϊάν Λέιν και πιο καλοδιατηρημένα σεξουαλική απ' όλες!
Γεννημένη το 1965, η 48χρονη σήμερα Λέιν, ξεκίνησε την καριέρα της στα 13 παίζοντας
απέναντι στον Σερ Λόρενς Ολιβιέ! Εμείς πάντως την θαυμάσαμε κυρίως στην Άπιστη, μία από τις πιο ερωτικές ταινίες, όπου η άπιστη Νταϊάν απατά τον σύζυγό της Ρίτσαρντ Γκιρ -μα είναι δυνατόν;- ναι είναι δυνατόν, αν το αντικείμενο του πόθου είναι ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ! Αγαπούμε Νταϊάν και της ευχόμαστε να τα εκατοστήσει!
Επόμενη της παρέας...μαντέψτε ποια; Η κοκκινομάλλα Τζούλιαν Μουρ, 53 χρόνων σήμερα! Εκτός από εξαιρετικό ταλέντο, διαθέτει κι ένα απίστευτο κορμί, γεγονός που οδήγησε τον οίκο Bulgari να την επιλέξει ως μοντέλο καμπάνιας του. Βλέπετε τα αποτελέσματα παραπάνω. Τύφλα νά 'χουν οι εικοσάχρονες δηλαδή...
Σάρον Στόουν: Τι να πούμε γι' αυτό το...κορίτσι; Μάς σόκαρε με το "Βασικό Ένστικτο", και φυσικά δεν μιλάω για τη σκηνή με τον παγοκόφτη! Έκτοτε καθιερώθηκε ως σύμβολο του sex, χωρίς η καριέρα της να έχει αντίστοιχη άνοδο. Από φωνή...κορμάρα!
Έλεν Μίρεν: 68 ετών και όμως λάμπει.Η βρετανίδα ηθοποιός, γόνος αριστοκρατικής ρώσικης οικογενείας, είναι γνωστή πέρα από το κορμί και το πλούσιο μπούστο της, για την αθυροστομία της! Σε βράβευσή της για τη συνολική της προσφορά στον κινηματογράφο και παραφράζοντας τη Ζαν Μορό που είχε πει "είμαστε οι υπέροχες πόρνες του Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου" δήλωσε: "Σας ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή να αναγνωρίζετε ότι είμαι και εγώ μια γ... π.... Με κάνετε πολύ περήφανη!" Έχει κότσια η κυρία!

Μεγκ Ράιαν
: η αιώνια έφηβη! Η "Σάλλυ" του "Όταν ο Χάρρυ γνώρισε τη Σάλλυ" είναι 52 ετών και, παρά τις πλαστικές που είναι εμφανείς στο πρόσωπό της, διατηρεί ένα αθεράπευτα sexy νεανικό προφίλ. Η βασίλισσα της ρομαντικής κωμωδίας, αν και δεν έχει παίξει σε αξιόλογες παραγωγές, έχει καταφέρει να γεμίσει τα ταμεία των παραγωγών, στις οποίες πρωταγωνίστησε, με χαρακτηριστικότερες τις: Άγρυπνοι στο Σιάτλ, Η Πόλη των Αγγέλων, Έχετε Μήνυμα στον Υπολογιστή σας, French Kiss, Kate and Leopold.
Το περιοδικό People, την έχει συμπεριλάβει στους 50 ομορφότερους ανθρώπους στον κόσμο.
Σούζαν Σαράντον: γεννημένη το 1946, δηλαδή βαδίζοντας στα 67!!! είναι μία από τις πιο σεξουαλικές παρουσίες στο Χόλιγουντ...χρόνια τώρα. Αίσθηση είχε προκαλέσει η είδηση της σχέσης της με τον κατά δώδεκα χρόνια μικρότερό της Τιμ Ρόμπινς, με τον οποίο έκανε δύο παιδιά!
Μισέλ Φάιφερ: Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον ασυγκράτητο αισθησιασμό της αισίως 55χρονης Καλιφορνέζας ηθοποιού στις Επικίνδυνες Σχέσεις αλλά και την πληθωριακή σεξουαλικότητά της ως catwoman;
Κιμ Κατράλ=Sex and the City!
Συμπεριλαμβάνεται στις 50 πιο sexy ηθοποιούς όλων των χρόνων κατατο περιοδικό TV Guide.
Η αγέραστη Κιμ, γεννημένη το 1956, έγινε παγκοσμίως γνωστή από τη συμμετοχή της στη τηλεοπτική σειρά Sex and the City.
Η απόλυτα απλευθερωμένη σεξουαλικά Σαμάνθα της σειράς, είναι μία από τις πιο καυτές μεσήλικες σταρ του Χόλιγουντ!

Σιγκούρνι Γουίβερ
: 64 χρονών και η "Έλεν Ρίπλει" των 4 ταινιών Άλιεν! Αυστηρά όμορφη και βραβευμένη με δύο Χρυσές Σφαίρες, η Σιγκούρνι διατηρεί την άγρια ο ομορφιά της.
Μόνικα Μπελούτσι: Για καθαρά ψυχολογικούς λόγους, δεν ήθελα να την συμπεριλάβω σε αυτή τη λίστα με τις ώριμες!!!
Όμως η θεά Μόνικα έχει συμπληρώσει τα 50 και ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου