5


Translate

2 Νοε 2020

Τι συμβαίνει με Φορτούνη και Μαρτίνς

Προτού φτάσουμε στο τελευταίο περιστατικό, με την αλλαγή που έκανε τον Κώστα Φορτούνη στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Πέδρο Μαρτίνς και εν συνεχεία με τον αποκλεισμό του παίκτη από τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι (3/11, 22:00), αξίζει να θυμηθούμε κάποια άλλα που έχουν συμβεί

τους τελευταίους μήνες.

Αρχικά, τη στάση του Μαρτίνς κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του Φορτούνη που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της περσινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος προπονητής πολύ συχνά είχε κάνει δηλώσεις εμπιστοσύνης και στήριξης για τον Έλληνα άσο. Είχε φτάσει, μάλιστα, σε σημείο να δηλώσει ότι ο Φορτούνης είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει προπονήσει στην καριέρα του.

Ο Φορτούνης μπήκε ξανά στη δράση, αλλά προς το τέλος της περασμένης περιόδου δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις που κάθε φορά λύνονταν. Με παρεμβάσεις ή χωρίς.

Στη φετινή χρονιά ο Φορτούνης μπήκε με δυναμισμό για να διεκδικήσει ξανά μονιμότητα στην ενδεκάδα. Φάνηκε σε δηλώσεις του μετά από καλές εμφανίσεις του ότι φέτος θα είναι η καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Πώς φτάσαμε πάλι στο τελευταίο σκηνικό με τον Απόλλωνα και τη Σίτι; Ο προπονητής προφανώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια του 28χρονου μεσοεπιθετικού στο διάστημα της συμμετοχής του. Πιθανώς ο παίκτης δεν είχε ενθουσιασμό, βλέποντας ότι προοριζόταν για τον πάγκο σ’ ένα παιχνίδι εντελώς διαφορετικού μεγαλείου και λάμψης σαν το αυριανό.

Ο Μαρτίνς, που ψάχνει να βρει λύσεις για το πρόβλημα της πρωτοφανούς αφλογιστίας στο πρώτο ημίχρονο, δεν σκεφτόταν εκείνη την ώρα καμία Σίτι και κανένα Τσάμπιονς Λιγκ. Να πάρει το τρίποντο σκεφτόταν. Η διαφορά είναι ευκόλως εννοούμενη. Όπως και η αντίδραση από την πλευρά του προπονητή του Ολυμπιακού.

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου