5


Translate

23 Νοε 2019

«Κόλλησε» στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός, 1-1 με τον Πανιώνιο

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 55’ με πέναλτι του Βαλμπουενά, όμως ο Εμμανουηλίδης στο 88’ ισοφάρισε.
Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Πανιώνιος φοβήθηκε να ανοιχτεί, είχε ως αποτέλεσμα το γήπεδο να γέρνει στη Νέα Σμύρνη. Οι Πειραιώτες, μάλιστα, έφτασαν σε σημείο η κατοχή της μπάλας να φτάσει σχεδόν το 80%-20%, όμως η πολυπρόσωπη άμυνα του Πανιωνίου είχε ως αποτέλεσμα να μη γίνουν μεγάλες φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Βαλμπουενά στη θέση του Λοβέρα. Ο Ολυμπιακός πίεσε περισσότερο και κέρδισε πέναλτι στο 52'. Ο Γκασπάρ έβγαλε τη σέντρα και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Παπαγεωργίου με τον Κομίνη να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση στο 55' ανέλαβε ο Βαλμπουενά κάνοντας το 1-0.

Οι παίκτες του Μαρτίνς κράταγαν την τύχη του παιχνιδιού στα χέρια τους, αλλά η επιπολαιότητα στην επίθεση τελικά στοίχισε. Σε μια υποδειγματική αντεπίθεση ο Εμμανουηλίδης με ωραία ατομική ενέργεια στο 88' έκανε το 1-1.

Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι και να πάρουν ένα πολύτιμο βαθμό.  







Πανιώνιος – Ολυμπιακός 1-1 (Novasports 2)

Γκολ: 55' πεν. Βαλμπουενά (Ολυμπιακός), 88' Εμμανουηλίδης (Πανιώνιος)

Κίτρινες κάρτες: Μαλέρμπ - Μ. Καμαρά

Κόκκινες κάρτες: -

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Παπανικολάου (80' Εμμανουηλίδης), Κόρμπος, Οικονομίδης (85' Γρίβας), Άρτσε, Γιάννης Μασούρας (52' Ο. Καμαρά), Αραμπούλι.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Μ. Καμαρά (90' Ελ Αραμπί), Μπουχαλάκης, Λοβέρα (46' Βαλμπουενά), Σουντανί (73' Γιώργος Μασούρας), Ποντένσε, Γκερέρο.







 πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου