5


Translate

5 Δεκ 2020

Με αλλαγές απέναντι στον Βόλο πριν τον «τελικό» με Πόρτο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το απόγευμα (19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον αήττητο εκτός έδρας Βόλο για την 11η αγωνιστική της Super League 1.
Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την ήττα στη Μασσαλία, αλλά έχουν ακόμα ελπίδες να συνεχίσουν στην Ευρώπη και το Europa League, υποδεχόμενοι την Πόρτο στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League (9/12, 22:00).

Πριν από αυτό, όμως, θα ψάξουν την έκτη σερί τους νίκη στο πρωτάθλημα και την επέκταση του αήττητου σε 11 αγώνες, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει μόνο μία ήττα σε 54 ματς πρωταθλήματος και 2 σε 67, ενώ έχει κερδίσει 28 από τα τελευταία 30 εντός έδρας, χωρίς καν να έχει δεχτεί φέτος γκολ ως γηπεδούχος.

Οι Πειραιώτες είναι αήττητοι από ομάδα της περιφέρειας εντός έδρας από το 2017,  όταν είχαν χάσει στο Καραϊσκάκη από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τους Ραφίνια, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Μπρούμα και Χασάν για τον αγώνα με τον Βόλο.

Κάπως έτσι, την ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Ντρέγκερ, Μπα, Σεμέδο και Βινάγκρε.

Το δίδυμο στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, με τον Βρουσάι και τον Μασούρα στα άκρα.

Σε ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Στον αντίποδα, ο Βόλος βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης μεσοβδόμαδα, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει, σκοράροντας για πρώτη φορά τρεις φορές μακριά από το γήπεδό του στα «σαλόνια».

Δεν έχει χάσει ακόμα φέτος ως φιλοξενούμενος, αλλά δεν έχει κερδίσει σε 4 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Το συγκρότημα του Άνχελ Λόπεθ θα παραταχτεί απέναντι στον Ολυμπιακό χωρίς τους Τσοκάνη, Τέκιο και Γκουαροτσένα, εν αντιθέσει με τους Ντεντάκη, Σάντσες και Μπαριέντος, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Μπα, Αβραάμ, Σεμέδο, Σισέ, Βινάγκρε, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Λοβέρα, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Κάιπερς, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Βόλος: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Δουβίκας, Κιάκος, Μήτογλου, Μπάλλας, Ριένστρα, Φερράρι, Γέντρισεκ, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Μαρτίνες, Σάντσες, Κολόμπο, Νίνης, Λογαράς, Περέα, Ουάρντα.

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου