5


Translate

18 Ιαν 2021

Όλα τρέχουν! Πρόταση-ΣΟΚ για όσους ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΝ στον εμβολιασμό: «Να έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους “αρνητές”»

Σήμερα είναι το εμβόλιο, αύριο θα είναι το χάραγμα!
Η προσμονή δισεκατομμυρίων ανθρώπων να «ξαναπάρουν πίσω τις ζωές τους», μετά τα απανωτά lockdowns εξελίσσεται στην μεγαλύτερη παγίδα στην οποία ΔΕΝ πρέπει να πέσει κανείς!

Αυτή η επιστροφή στη «νέα κανονικότητα» έχει πολυδιαφημιστεί από κάθε μέσο και κάθε «ειδικό» όσο τίποτα άλλο τους τελευταίους μήνες.

Αυτό που προβάλλεται ως «θέλγητρο» στα μάτια των ανθρώπων μπορεί -σύμφωνα πάντα με τους…ειδικούς- να αποκτηθεί μόνο με τον εμβολιασμό!

Η πρόταση που μας φέρνει πιο κοντά στην τελική επιλογή

Αρκεί λοιπόν κάποιος να ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ στον εμβολιασμό, απλά και μόνο επειδή του το λένε τα κανάλια, οι αυτοαποκαλούμενοι «ειδικοί», ακόμη και το ίδιο το κράτος, προκειμένου να «ξαναπάρει τη ζωή του πίσω».

Πάνω σε αυτό στηρίζεται η σοκαριστική πρόταση του Γερμανού Υπουργού Εξωτερικών, Χάικο Μάας, ο οποίος μιλώντας στην Bild πρόταξε την ανάγκη να χαλαρώσουν τα περιοριστικά μέτρα ΜΟΝΟ σε όσους κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού!

«Τα εμβολιασμένα άτομα θα πρέπει να μπορούν να ασκούν (απολαμβάνουν) ξανά τα βασικά τους δικαιώματα. Εάν υπάρχουν μόνο εμβολιασμένοι άνθρωποι σε ένα εστιατόριο ή σε έναν κινηματογράφο, δεν μπορούν πλέον να απειλήσουν ο ένας τον άλλον.

Θα έχουν το δικαίωμα να ανοίξουν ξανά τις επιχειρήσεις τους, ως κάποιο σημείο, όταν δοθεί αυτή η δυνατότητα. Και θα έρθει, εάν όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμβολιάζονται».

Οι υπόλοιποι; Οι «αρνητές», όπως τους βαπτίζουν τα κανάλια; Αυτοί δεν θα ξαναπάρουν τις ζωές τους πίσω;

Στο πολύ κοντινό μέλλον, οι λεγόμενοι «αρνητές» του ιού, των εμβολίων ή της μάσκας θα αποκαλούνται «αρνητές της ζωής», καθώς με τη στάση τους θα λένε όχι στο εμβόλιο (ή κάτι άλλο), χάνοντας τη δυνατότητα να υπάρξουν σε οποιαδήποτε κοινωνία.

πηγη el.gr
 μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου