5


Translate

19 Μαρ 2021

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ

Ζητείται Ηγέτης ο οποίος θα έχει το Τρίπτυχο ” ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ” ως βασικό σκοπό του.
Οι τρεις αυτές λέξεις δεν έχουν μία απλή έννοια η κάθε μια αλλά περικλείει όλες τις αρετές και τα θέλω του Ελληνισμού.
Δυστυχώς για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό ” Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ” όχι μόνο δεν είναι σε θέση να υπηρετήσει αυτό το τρίπτυχο αλλά τον πιάνει και αναφυλαξία όποιος δε το ανακινεί είναι εχθρός του.
1. ” Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ” γεννήθηκε – μεγάλωσε – γαλουχήθηκε – σπούδασε – ανδρώθηκε μέσα ένα χρυσό κλουβί στο οποίο ποτέ δεν του είπαν ΟΧΙ – ποτέ δεν στερήθηκε υλικών αγαθών όπως η πλειονότητα του λαού – ποτέ δεν έζησε ως κοινός θνητός αλλά τα μόνα που διδάχθηκε ήταν ΤΟ ΨΕΜΑ – Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ – Η ΑΛΑΖΟΝΕΊΑ – Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ δίπλα σε Αυλοκόλακες και σε ανθρώπους που τον ετοίμαζαν προκειμένου να γίνει αυτός που είναι σήμερα με αντάλλαγμα να προωθήσει αυτά τα οποία θέλουν και αυτά τα οποία επιδιώκουν σε βάρος όλης της ανθρωπότητας .
2. Όταν λοιπόν μεγαλώνεις μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον δεν είναι δυνατόν να καταλάβεις τις ανάγκες – τα θέλω – και γενικώς αυτά που απασχολούν την μάζα του λαού.
3. ” ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ” θα μπορούσα να αναφέρω τα λάθη στα Εθνικά θέματα – στο λαθρομεταναστευτικό – στα κοινωνικά θέματα – στην Οικονομία και σε πολλά άλλα , αλλά είναι πλέον γνωστά και ίσως μία επανάληψη γίνει βαρετή.
4. ” ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ” με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ θα σου αναφέρω τις παρακάτω φράσεις του Λαού που ίσως δεν τις έχει ακούσει αλλά εάν το επικοινωνιακό σου επιτελείο σας τις ανακοινώση ίσως καταλάβεις καταλάβεις τι σημαίνουν.
α. ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.
β. ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ
γ. ΘΕΛΕΙ Η Π@@@@@@ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΉΝΕΙ
δ. ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ.
Τι μένει να κάνεις ακόμη ? Να σε δούμε και επικεφαλής διαδήλωσης υπέρ των δικαιωμάτων αυτής της Κοινότητας ,αφού έχει επιλύσει όλα τα άλλα προβλήματα .
” ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ” θα σου υπενθυμίσω τα παρακάτω .
α. Τα Σάβανα δεν έχουν Τσέπες .
β. Η Πλούσιος ή Φτωχός είσαι 1,20 σου ανήκει .
γ. Ο καθένας όταν φεύγει από αυτή την ζωή μνημονεύεται για αυτά που έχει κάνει όταν ήταν ακόμη στην ζωή .
δ. Μία φορά Ψεύτης πάντα Ψεύτης.
ε. Μία φορά Προδότης πάντα Προδότης.
στ. Μία φορά Αχάριστος πάντα Αχάριστος .
ζ. Μία φορά Υποκριτής πάντα Υποκριτής
η. Μία φορά Αλαζόνας πάντα Αλαζόνας
Εσείς λοιπόν όχι μόνο δεν είστε σε θέση να υπηρετήσετε το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ γιατί για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις και την δύναμη να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να ζητάς συγνώμη , και να χτυπάς το χέρι στο τραπέζι υπέρ του λαού , υπέρ της Πατρίδος , υπέρ της Κοινωνίας .
μονταζ teo
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου