5


Translate

27 Μαρ 2021

Αλλαγές ενόψει Ονδούρας ετοιμάζει ο Φαν Σιπ-Αυτοί οι παίκτες διεκδικούν θέση βασικού

Εκτεταμένο ροτέισον αναμένεται να κάνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν Σιπ στο αυριανό φιλικό παιχνίδι της  εθνικής μας ομάδας με την Ονδούρα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας.Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να κάνει τουλάχιστον πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα με την οποία αγωνίστηκε η εθνική μας ομάδα κόντρα στην Ισπανία

Καταρχήν, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Τζόλη σε αυτήν, στη θέση  όπου αγωνίζεται και στον ΠΑΟΚ. Ο Φαν Σιπ  θα αλλάξει το σύστημα από το 4-3-3 και η «γαλανόλευκη» θα «κατέβει» με 4-2-3-1 και κανονικό φορ, τον Γιώργο Γιακουμάκη. 
Από εκεί και πέρα, θέση βασικού διεκδικούν ο Φορτούνης στη μεσοεπιθετική τριάδα, ο Γιαννούλης, που προπονήθηκε κανονικά σήμερα, στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και ο Μαυρίας στο δεξί. Οι Διούδης ή Καπίνο, επίσης, θα αντικαταστήσουν τον Βλαχοδήμο, ενώ στο κέντρο πιθανότητες να ξεκινήσει έχει ο Ανδρούτσος.

Όσο για τον Πέλκα, και αυτός έβγαλε την προπόνηση χωρίς κανένα πρόβλημα, όμως ο Τζον Φαν Σιπ πιθανότατα θα τον προφυλάξει ενόψει Γεωργίας. 
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου