5


Translate

21 Νοε 2017

Ολυμπιακός: Και στην κορφή… Φορτούνης στη Λισαβόνα

Οι σκέψεις του ερυθρόλευκου τεχνικού επιτελείου για την ενδεκάδα
Σχήμα με τον Κώστα Φορτούνη στην κορυφή της επίθεσης έχει στο μυαλό του ο Τάκης Λεμονής για τον αυριανό «τελικό» του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ
Δοκιμή μπορεί να μην έχει γίνει, ωστόσο ο Τάκης Λεμονής φαίνεται πως έχει αποφασίσει στον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να μην
παρεκκλίνει από το πετυχημένο πλάνο χωρίς κλασικό φορ που απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί πως αν η ομάδα του ξεπεράσει την αρχική πίεση που περιμένει από τους γηπεδούχους, μπορεί να ελέγξει το ρυθμό και παίζοντας λιγότερο επιφυλακτικά απέναντι στους δύο ισχυρούς του ομίλου να διεκδικήσει τη νίκη που θα τον καταστήσει φαβορί για την τρίτη θέση. Όλα δείχνουν πως τη θέση του «ψευτοφόρ» θα αναλάβει ο Κώστας Φορτούνης και οι υπόλοιποι δέκα το πιθανότερο είναι να παραμείνουν ίδιοι με το 0-0 κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Φάληρο.
Αυτό σημαίνει πως ο Προτό θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Ελαμπντελαουί και Κούτρης στα άκρα της άμυνας, οι Μποτία και Ένγκελς στόπερ, η τριάδα Ρομαό, Ταχτσίδης και Οφόε στο κέντρο, με τους Καρσελά και Φιγκέιρας στα άκρα. Πάντως δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε στο βασικό σχήμα τους Πάρντο και Σεμπά, που συν τοις άλλοις έχουν εμπειρία από το πορτογαλικό πρωτάθλημα και ξέρουν καλά τη Σπόρτινγκ και το «Ζοσέ Αλβαλάδε».
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου