5


Translate

25 Νοε 2017

Ισόπαλες στα Γιάννινα ΠΑΣ και Ξάνθη

Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 49’ με τον Κόντε και για τους ακρίτες ισοφάρισε στο 87’ ο Γέντρισεκ.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά στο παιχνίδι, όμως η Ξάνθη απείλησε πρώτη. Στο 12ο λεπτό ο Γέντρισεκ δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Βελλίδη, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε στο 38’.
Ο Κόντε ανάγκασε τον Ζίβκοβιτς να πετάξει την μπάλα κόρνερ και στο επόμενο λεπτό το δυνατό σουτ του Μανθάτη εκτός περιοχής έφυγε πάνω από το δοκάρι.
Οι Ηπειρώτες ξεκίνησαν πολύ επιθετικά το δεύτερο ημίχρονο, κι αφού στο 48ο λεπτό ο Κόντε βρήκε στην περιοχή τον Σολτάνι κι εκείνος σούταρε μόλις άουτ, στο 49΄ ο Ισπανός επιθετικός των γηπεδούχων πέτυχε το γκολ που έδωσε το προβάδισμα. Ο Τζημόπουλος έβγαλε την κάθετη, ο Κόντε βρέθηκε απέναντι στον Ζίβκοβιτς και τελείωσε υποδειγματικά τη φάση, σημειώνοντας το έκτο τέρμα στην εφετινή Λίγκα και συνολικά έβδομο την τρέχουσα περίοδο.
Οι Θράκες κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο τέλος του αγώνα. Ο Γέντρισεκ στο 87΄ με ωραία κίνηση υποδέχθηκε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και νίκησε τον Βελλίδη.
Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα



Γκολ:
49’ Κόντε – 87’ Γέντρισεκ
Κίτρινες κάρτες:
Σολτάνι, Γαρουφαλιάς
Κόκκινες κάρτες:
-
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης,Μιχαήλ,Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Μαυροπάνος, Λίλα (61’ Γαρουφαλίας), Μανθάτης, Τζημόπουλος, Κόντε, Γιάκος (67’ Χαλκιαδάκης), Σολτάνι (82’ Κοζορώνης).
Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς):
Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Λισγάρας, Σβάρνας (76’ Κάστρο), Μελιόπουλος, Ντε Λούκας, Φλίσκας, Κίκε, Μεχία (66’ Ορφανίδης), Ρότσε (57’ Φασίδης), Γέντρισεκ.



.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου