Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο στο Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν υπό τις οδηγίες του Χρήστου Κόντη για το ματς με την ομάδα του Αγρινίου και έδειξαν σε καλή κατάσταση. Κι αυτό φάνηκε
και κατά τη διάρκεια του προγράμματος που ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού δείχνουν πώς έχουν διάθεση τον τελευταίο καιρό, ειδικά τα νέα παιδιά, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Χρήστο Κόντη. Και μετά την προπόνηση, ανακοίνωσε την αποστολή. Αποτελείται από 18 παίκτες με «νέο» πρόσωπο τον Ιγκόρ Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε να μπει σε 18άδα από το ματς με τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 22η αγωνιστική (18/02).
Αντίθετα εκτός έμειναν ο τραυματίας Κούτρης, ο τιμωρημένος Σισέ και τα «γνωστά» πρόσωπα. Οι Μποτία, Ζιλέ, Πάρντο, ο τρίτος γκολκίπερ Ίβουσιτς, όπως και οι Σεμπά και Οτζίτζα που δεν υπολογίζονται.
Η αποστολή αποτελείται από τους Ανδρούτσο, Χουτεσιώτη, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνη, Χατζισαφί, Ανσαριφάρντ, Μάριν, Μαρτίνς, Μιραλάς, Νικολάου, Προτό, Ρομαό, Σίλβα, Ταχτσίδη, Βέργο και Βρουσάι.
πηγη