Το 2 στα 2 πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης στο ματς με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (29/04), όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ο Κώστας Φορτούνης.
Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε για το ματς με τους Αγρινιώτες και υπογράμμισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του
θα πρέπει να πάρουν τη νίκη, ώστε να κλειδώσουν την 3η θέση.
Επίσης, δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία στο ματς με τον Απόλλωνα, επισημαίνοντας πάντως ότι το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα ήταν άδικο για τους Πειραιώτες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το ματς με τον Απόλλωνα:
«Σίγουρα, όταν χάνουμε σαν ομάδα δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Από εκεί και πέρα δεν αξίζαμε την ήττα. Δε θα σταθώ στη διαιτησία. Δεν το έχω κάνει ποτέ, οπότε δεν θα το κάνω και τώρα. Απλά είδαμε ότι κάποιες φάσεις ήταν ξεκάθαρα υπέρ μας. Εμείς χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες σαν ομάδα και πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη».
Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έμεινε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ κόντρα στον Απόλλωνα:
«Δεχτήκαμε ένα γκολ στα 30 δευτερόλεπτα. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι και μετά κυνηγούσαμε τον αντίπαλο για να σκοράρουμε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος όχι και τόσες γιατί ο αντίπαλος κλείστηκε πίσω και εμείς δυσκολευτήκαμε. Συνεχίζουμε, πλέον, προχωράμε. Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν με δύο νίκες και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».
Για τη σημασία της 3ης θέσης:
«Εμείς σαν Ολυμπιακός πρέπει να τελειώσουμε την Κυριακή (29/04) με νίκη στο γήπεδό μας το πρωτάθλημα. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει και να του δώσουμε την 3η θέση και να κοιτάξουμε έπειτα τη συνέχεια.
Για τον Παναιτωλικό:
«Έχει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα εμείς στο γήπεδό μας αν είμαστε αυτοί που πρέπει και σοβαροί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα πάμε για τη νίκη».
Για τον κόσμο:
«Θέλουμε να έρθει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται στο τελευταίο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη σεζόν. Να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, να τον ευχαριστήσουμε για όλη τη χρονιά και να κερδίσουμε, συνεχίζοντας την επόμενη σεζόν».
gavros.gr