5


Translate

28 Απρ 2018

Το Δημοσιοϋπαλληλικό Μανδαρινάτο της Ψευδό– Αριστεράς και ο αντιδραστικός χαρακτήρας των «Δικαιωματιστών» της

Μεταμοντέρνα Αριστερά (9)– Το Δημοσιοϋπαλληλικό Μανδαρινάτο της Ψευδό– Αριστεράς και ο αντιδραστικός χαρακτήρας των «Δικαιωματιστών» της
Κάθε μέρα που περνά η «Αριστερή» Δημιοσιουπαλληλία που κατατρώει τις σάρκες της Ελληνικής Κοινωνίας με τον παρασιτισμό της, την θορυβώδη μεγαλομανία της και τον Συμπλεγματικό ναρκισσισμό της, δείχνει
το απωθητικό πρόσωπο μιας παρασιτικής κάστας που ουσιαστικά δεν παράγει αλλά σιτίζεται από τον...
Δημόσιο Προϋπολογισμό σε βάρος όλων των παραγωγικών τάξεων του Ιδιωτικού Τομέα, δηλαδή των Μισθωτών Εργαζόμενων των Ελεύθερων Επαγγελματιών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.
Αυτή η «αριστερή» παρασιτική κάστα εκδηλώνει,
μάλιστα, και μια άφθονη ζηλοφθονία απέναντι σε κάθε τι παραγωγικό και ειδικότερα σε οτιδήποτε την ξεπερνά σε ποιότητα, ικανότητα, ήθος και αξιοπρέπεια. Αποτελεί τον Πολιορκητικό Κριό του ψευδο–αριστερού ΣΥΡΙΖΑ στην άλωση του κράτους με προκλητικές και ασύστολες τάσεις αυτοδιόγκωσής της και πλήρους παρασιτοποίησης της Ελληνικής Κοινωνίας.

Αναφέρουμε χαρακτηριστικά:

*Την αύξηση της Δημοσιοϋπαλληλικής Γραφειοκρατίας δηλαδή του Μανδαρινάτου μέσω δεκάδων χιλιάδων προσλήψεων με αποκορύφωμα τους Μετακλητούς Υπάλληλους των Υπουργικών Γραφείων, τους διορισμούς μέσω των ΜΚΟ εκατοντάδων υπάλληλων που ασχολούνται με τους Πρόσφυγες – εννοείται με παχουλότατους μισθούς– και «παράγουν» δήθεν ανθρωπιστικό έργο αλλά και τους πάμπολλους Οργανισμούς που ουσιαστικά δεν κάνουν τίποτα και απλά σιτίζονται από το Πρυτανείο…

*Την προώθηση και νομοθετική κατοχύρωση «Δικαιωμάτων» συντεχνιακού χαρακτήρα με προνομιακό πεδίο το αγαπημένο παιδί του ΣΥΡΙΖΑ, τους ΛΟΑΤ, τελευταίο επίτευγμα των οποίων είναι η νομοθετική κατοχύρωση της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας και ενισχύοντας όλα τα Trendy εκφυλιστικά φαινόμενα της Δύσης και της Παρακμής έχει σαν στόχο του όχι τον «Εξευρωπαϊσμό της Ελληνικής Κοινωνίας και Νομοθεσίας» όπως βαυκαλίζεται αλλά την κατεδάφιση κάθε σταθεράς του Ευρωπαϊκού Κλασσικού Διαφωτισμού όπως τα Δικαιώματα των μεγάλων πλειοψηφιών – Δημοκρατική Αστική Τάξη στην αρχή, Εργατική Τάξη και Λαϊκές Τάξεις μετέπειτα – ή τα δικαιώματα του κάθε Έθνους ξεχωριστά πάνω στο οποίο στηρίζεται η έννοια της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Λαϊκής Κυριαρχίας. Κάθε άλλο.

Αποκλειστικός του στόχος είναι η «Απόλυτη Κατοχύρωση» των Ατομικών και Μειονοτικών Δικαιωμάτων με απόλυτη περιφρόνηση στην θέληση της πλειοψηφίας.

Φυσιολογική άλλωστε προσπάθεια από ένα κόμμα που δεν είχε ποτέ του βάση τα Λαϊκά και Εργατικά στρώματα της Δημοκρατικής Πλειοψηφίας, αλλά αντίθετα, είχε κάνει – από γεννησιμιού του – σημαία του κάθε λογής περιθωριακά στρώματα της Αστικής Κοινωνίας με θέρμη Ζηλωτή και ορμή Ιεραπόστολου… Κατά το λεγόμενο «Όπου Γάμος και Χαρά η Βασίλω πρώτη», έτσι και όπου Περιθωριακοί παντός είδους, ο ΣΥΡΙΖΑ «Μπροστάρης».

Εάν μάλιστα γινόμασταν όλοι Ομοφυλόφιλοι, Τρανσέξουαλ, οργισμένες Φεμινίστριες του Δημόσιου και ότι άλλο φανταχτερό κινείται στον ορίζοντα, ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς θα ήταν ο ευτυχέστερος άνθρωπος του Πλανήτη, χτυπώντας τα στήθη του από χαρά.

Βαθύτατα εχθρός της Εννοίας του Έθνους, περιφρονεί τις παραινέσεις των Marx και Gramsci για την μετατροπή της Εργατικής Τάξης σε Τάξη–Έθνος ή σε αποκλειστικά Εθνική Τάξη.

Άλλωστε, αυτά είναι ψιλά γράμματα για ένα κόμμα που αποδόμησε και εντέλει απέρριψε την Διαλεκτική/Ολιστική Θεωρία του Έθνους και υποστηρίζει την λεγόμενη «Φαντασιακή Θεώρηση του Έθνους» όπου το Έθνος δεν έχει Ιστορικές, Κοινωνικές, Οικονομικές, Ψυχολογικές και Πολιτιστικές Ορίζουσες αλλά αντίθετα είναι μια Φαντασιακή αναπαράσταση της Κοινωνίας χωρίς υλικές και άλλες προϋποθέσεις. Είναι μια απλή Ιδεολογία, Ψευδής Συνείδηση ή ένα απλό φάντασμα που πλανάται και περιφέρεται, ένα απλό κατασκεύασμα της Φαντασίας. Νέτα σκέτα.

Έτσι, το ΕΑΜ ήταν μάλλον «αριστερός εθνικισμός», κάτι ανάλογο συνέβη και με την «εθνικιστική» Κουβανέζικη Επανάσταση του Φιντέλ με το γνωστότατο σύνθημα «Patria o Muerte” δηλαδή «Πατρίδα ή Θάνατος» – αφόρητος εθνικισμός ….– για να μην μιλήσουμε βέβαια για τους απαράδεκτους «εθνικιστές» και δογματικούς «Αντι–Αμερικανούς», τους Βιετκόνγκ του μεγάλου Χο Τσι Μινχ… (Το τελευταίο παράδειγμα με τις δυο Γαλλικές Φρεγάτες και το οποίο άπτεται ζωτικών ζητημάτων, πιστοποιεί πως η ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗ νοοτροπία σε θέματα έθνους δεν είναι μόνο αφελής αλλά και γελοία σε επικίνδυνο βαθμό).

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την οικογένεια, όπου στην Κοινωνική της διαστρωμάτωση ο ΣΥΡΙΖΑ αντιτίθεται στην λεγόμενη «Πατριαρχική Οικογένεια», κάτι σαν το Βελζεβούλη και τον Λούσιφερ της Παλαιάς Διαθήκης (Και η οποία εννοείται, πρέπει να αποδομηθεί και να καεί στο πυρ το εξώτερον ).

Οι Marx και Engels αντίθετα, αντιπαράθεσαν στον αστικό γάμο και την αστική οικογένεια την λαϊκή και εργατική οικογένεια κάνοντας σαφέστατο κοινωνικό διαχωρισμό όμως αυτά είναι λεπτομέρειες για τους αποδομητές του τελευταίου καταφυγίου του Λαϊκού Ανθρώπου που είναι η Οικογένεια.

Συμφέρει άλλωστε την αστική Παγκοσμιοποίηση και τον Πολιτιστικό/Ιδεολογικό Ιμπεριαλισμό της Παρακμιακής Δύσης η αποδόμηση και εν τέλει η κατεδάφιση και ολική καταστροφή κάθε συλλογικότητας.

Έννοιες όπως το Έθνος, η Κοινωνική Τάξη, το Πολιτικό Κόμμα, το Συνδικάτο, η λαϊκή οικογένεια πρέπει να αφανιστούν εάν και εφόσον θέλουν οι ελίτ να κερδίσουν τον Ολοκληρωτικό Πόλεμο (Total Krieg) των εγκέφαλων και των ψυχών των τεράστιων μαζών των υποτελών τάξεων παγκοσμίως.

Το γνωστό Carthago Delenda est του Κάτωνα του Πρεσβύτερου στην Αρχαία Ρώμη αντικαταστάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με το Communis Anima delenda est ή το Homo Communis delendus est. Απλά, κατεδαφίστε κάθε Κοινότητα και συλλογικότητα ανθρώπων, αναδείξτε ατομικότητες, νομοθετήστε για τις Μειονότητες, καταργήστε κάθε συλλογικότητα.

Υπάρχει άραγε καλύτερη συνταγή για την πλήρη επικράτηση του Παγκοσμιοποιημένου Κεφαλαίου και της Ελίτ που το κατέχει από την κατάργηση κάθε συλλογικότητας;;;

Το Ωσαννά των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ στο αυθύπαρκτο και τελείως ανεξέλεγκτο Άτομο με ταυτόχρονη καταστροφή των Συλλογικοτήτων που αναφέραμε, ποιους εξυπηρετεί;;;

Ποιους, αν όχι την Παγκόσμια Ελίτ που θέλει απομονωμένα άτομα και όχι Έθνη και Τάξεις, περιφερόμενες αυτιστικές περσόνες κλεισμένες στην γυάλα τους και όχι συλλογικά και κοινωνικοποιημένα άτομα, μίζερες και εξαθλιωμένες συνειδήσεις και όχι επαναστατημένες και ανεξάρτητες μέσω συλλογικότητας προσωπικότητες, περιφερόμενα ψυχικά μοναχικά ράκη και όχι ολοκληρωμένους μαχητές της ζωής που βρίσκουν τον εαυτό τους στη κολυμβήθρα της συλλογικότητας;;;

Άλλωστε, ο εξανθρωπισμός του Ανθρώπου είναι μέσω του Άλλου και όχι αποκλειστικά μέσω του εαυτού μας, όπως άλλωστε και η αγάπη, η φιλία, η συντροφικότητα, ο έρωτας…

Ουσιαστικά το απαύγασμα του Homo Neoliberalis είναι ο Homo Syrizaiikus, o βολεψάκιας και βολεμένος διπολικός Μικροαστός του Δημοσίου που πουλά τα πάντα για μια καλοπληρωμένη θέση στο Δημόσιο, σπρώχνει τον διπλανό του, λησμονεί τα πάντα και καταργεί την Ηθική που άλλωστε ποτέ δεν είχε. Μπροστά στο μισθό του Δημοσίου, θυσιάζει φιλίες – εάν και όσες είχε ποτέ– καταπατεί κανόνες, αντιστρέφει την πραγματικότητα με σκοπό να την καταργήσει, κατηγορεί για ψευδολογίες τον απέναντι όταν ο ίδιος είναι η προσωποποίηση των Fake News, συμμαχεί όχι μόνο με τον Διάβολο αλλά τον παραγκωνίζει για να πάρει την θέση του.

Ο σκοπός της Αυτοσυντήρησης δικαιολογεί όλα τα μέσα, η Δημοκρατία γίνεται μέσο μέσω της γελοιοποίησης της – «Δικαιωματισμος»– και ο Ολοκληρωτισμός τον οποίο κάποτε αποκήρυττε έχει γίνει το Άρθρο Πίστης του που απαγγέλει κάθε μέρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μετατράπηκε μόνο σε απόλυτο Νεοφιλελεύθερο Κόμμα αλλά σε Full Speed Ολοκληρωτική Κάστα που έχοντας πλήρη συνείδηση της Γραφειοκρατικής της Δύναμης και ταυτόχρονα της Κοινωνικής της Αδυναμίας – δεν ελέγχει Κοινωνικές Τάξεις αλλά πεινασμένα για διορισμό εξαθλιωμένα άτομα – εκπέμπει αύρα αποανθρωποποίησης, αντι-ανθρωπισμού, ανήκουστου αμοραλισμού και ιδιωτικής ευτέλειας πρωτοφανούς βαθμού.

Το δε πνεύμα που προωθεί είναι αυτό της απόλυτης ιδιώτευσης του παλαιού ενδόξου συνθήματος «Ο καθένας για τον εαυτό του και ο Θεός για όλους».

Η εξαγορά συνειδήσεων θα γνωρίσει νέες δόξες προεκλογικά, το μπλαζέ ύφος τυχάρπαστων ανθρώπων που ανέβηκαν με καταπέλτη θα φτάσει σε βαθμό παροξυσμού ναρκισσισμού και η ματαιοδοξία και το κωμικό στυλ εκπρόσωπων του ΣΥΡΙΖΑ – είχαμε πολλά παραδείγματα τελευταία ειδικότερα από Γυναίκες εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ που συμπεριφέρονται λες και κάνουν επίδειξη στις Βερσαλλίες, όντας στερημένες Φεμινίστριες του Δημοσίου παλαιοτέρα– θα προκαλεί το γέλιο σε όλους μας.

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης είχε γράψει πριν δεκαετίες πως «Αυτά παθαίνουμε όταν έρχονται οι Μικροαστοί στην Εξουσία». Μόνο που οι Μικροαστοί, ειδικότερα του Ιδιωτικού Τομέα έχουν ένα – έστω και παραδοσιακό– αξιακό σύστημα (Value System). Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ αν δεν ήταν ένας υπαλληλάκος του Δημοσίου ανθυπομεσαίας κοπής – στην καλύτερη των περιπτώσεων– συνήθως ανήκε στους άεργους «αριστερούς» γενικών καθηκόντων, στους ανέργους ή στους Lumpen δηλαδή στον περιφερόμενο κοινωνικό αχταρμά που ανθίζει σε χώρες όπως η Ελλάδα, χωρίς εθνική, κοινωνική και ταξική συνείδηση, ηθικούς κανόνες και ανασταλτικό Υπερεγώ. Δεν ανήκε σε καθορισμένη Κοινωνική Τάξη σε μεγάλο ποσοστό, αποτελώντας τον Ιδεατό Άνθρωπο (Homo Idealis) μιας θολής μάζας (Μassa Confusa) χωρίς κοινωνικούς επικαθορισμούς και ορίζουσες. Το αντίθετο…

Γι αυτό, ίσως θα ήταν υπερβολικό να «χαρίσουμε» τους Μικροαστούς στον ΣΥΡΙΖΑ. Γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο μας στο ΡΕΣΑΛΤΟ για το Απόλυτο Κρατικό Κόμμα της Νεώτερης Ελληνικής Κοινωνίας που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνοντας όμως την περιγραφή μας με τα Λούμπεν (Lumpen) κοινωνικά του χαρακτηριστικά και τα οποία όσες φόρες δεν προκαλούν γέλιο δημιουργούν τάσης αποστροφής σε κάθε φυσιολογικό άνθρωπο για το «Ύφος και Ήθος» της εξουσίας a la ΣΥΡΙΖΑ.

Από κει προέρχεται η μανία του μπλαζέ και ναρκισσευόμενου ύφους του ΣΥΡΙΖΑ, από εκεί η αποστροφή του για την αλήθεια, από εκεί ο σχιζοειδής διπολισμός του, από εκεί ο απίστευτος πολιτικός του αμοραλισμός, από εκεί οι Μαρίες Αντουανέτες που βγήκαν από το αυγό τους στα γεράματα και πουλάνε στυλ και ειρωνεία, από εκεί και η αγωνιώδης προσπάθεια να παραστήσουν «κάτι» που δεν είναι και δεν πρόκειται να το καταφέρουν ποτέ..

Από εκεί επίσης ο πολύχρωμος και σε όλους τους συνδυασμούς τού Ουράνιου Τόξου Νεοπλουτισμός του ΣΥΡΙΖΑ, χρωματισμένος με όλα τα παρδαλά χρώματα Αποκριάτικου Καρναβαλιού με χιλιάδες καρναβαλιστές που παριστάνουν τους «Αριστερούς» και άλλους τόσους πειναλέους που δυσκολεύονται παρά πολύ να χορτάσουν…
Από εκεί η ασχετοσύνη τους όταν ασχολούνται με σοβαρά θέματα χωρίς προσόντα, από εκεί η αγάπη τους για το στυλ, το ύφος, την μόδα και γενικότερα το φαίνεσθε πράγμα φυσιολογικό – πρέπει και εμείς να δείξουμε κάποια κατανόηση…– για ανθρώπους του «Φαίνεσθε» αλλά όχι του «Είναι» δηλαδή για ανθρώπους της οσφυοκαμψίας που μισούν τον χαρακτήρα και λατρεύουν το «Ναι σε όλα» και που λόγω της ανύπαρκτης Κοινωνικής τους Φύσης το μετατρέπουν πανεύκολα σε «Όχι σε οτιδήποτε δημιουργικό»…

Κατά κάποιον τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί τον «Νέο Άνθρωπο», αυτόν της Μεταμοντέρνας Εποχής, έναν παμπόνηρο γυρολόγο και καιροσκόπο, τον «Ολοκληρωμένο Οπορτουνιστή» η Homo Opportunitatis των Λατίνων της Παρακμής. Είναι ο ολοκληρωμένος Άνθρωπος–Χυλός που προσαρμόζεται σαν υγρή μάζα στο Δοχείο που τον βάζεις, χωρίς ίχνος χαρακτήρα, αξιών και ηθικής συγκρότησης. Μέγα επίτευγμα της Παγκοσμιοποίησης και του ΣΥΡΙΖΑ που εκπληρώνει στο ακέραιο τις επιταγές της αφού πρώτα κατεδάφισε σαν εκσκαφέας κάθε οικοδόμημα της Αριστεράς.

Πιθανότατα όμως, όπως οι ορδές των Γότθων κατεδάφισαν την παρηκμασμένη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του 5ου μΧ αιώνα, έτσι και οι επερχόμενες Κοινωνικές αλλαγές και Κοινωνικές Επαναστάσεις του 21ου Αιώνα θα εξαλείψουν σαρωτικά και δημιουργικά τις Παρηκμασμένες Ελίτ και τα εκφυλισμένα κόμματα τους.

Γιατί οι Κοινωνικές Επαναστάσεις αποτελούν την «Ατμομηχανή της Ιστορίας» και ο ΣΥΡΙΖΑ το ξεχαρβαλωμένο βαγόνι, ένα βαγόνι κατάλληλο μόνο για το Μουσείο της Ιστορίας.
 Του Ηλία Παπαναστασίου
πηγη
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου