5


Translate

4 Νοε 2018

Όρκος νίκης στον Ολυμπιακό

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και τέταρτη σερί θέλει να πετύχει σήμερα ο Ολυμπιακός στην έδρα του Άρη, με τους «ερυθρόλευκους» να μιλούν μεταξύ τους στη χθεσινή προπόνηση.
Την ευκαιρία να πλησιάσει τον ΠΑΟΚ στους τέσσερις βαθμούς θέλει να εκμεταλλευτεί σήμερα (19:00) ο Ολυμπιακός,
ο οποίος αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 9η αγωνιστική της Super League.
Οι Πειραιώτες μετά τη νίκη στο Λουξεμβούργο, κατάφεραν να επικρατήσουν του Απόλλωνα Σμύρνης στο πρωτάθλημα, μεσοβδόμαδα έπαιξαν με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας και τώρα αντιμετωπίζουν μία από τις πλέον επικίνδυνες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.
Στη χθεσινή προπόνηση, στη συνέχεια της προχθεσινής ομιλίας του Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν μετά από παρότρυνση των αρχηγών (Φορτούνη, Ελαμπντελαουί, Τοροσίδη, Μπουχαλάκη και Λάζαρου), ώστε να συζητήσουν για την πορεία της ομάδας και έδωσαν όρκο για νίκη στη Θεσσαλονίκη.
Την ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Καμαρά (ή ο Νάτχο) με τον Μπουχαλάκη, με τον Φορτούνη σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Ποντένσε και ο Ναουέλ (ή ο Χριστοδουλόπουλος), με τον Χριστοδουλόπουλο (ή τον Μάνο) στην κορυφή.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Μεριά, Τσιμίκας, Τοροσίδης, Γκιλιέρμε και Χασάν. Εκτός έμειναν ο Τουρέ, ο Μιράντα, ο Φετφατζίδης και ο Πάρντο που δεν υπολογίζεται.
 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου