5


Translate

26 Νοε 2018

"ΠΕΙΝΑΕΙ" Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ: «ΖΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ» !!!

ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΕ ;;; «ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΓΛΚ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΖΩ ΜΕ 370€ ΤΟ ΜΗΝΑ» 
"Υποφέρει" ο Πάγκαλος του "μαζί τα φάγαμε" με τα δεκάδες ακίνητα...αλλά τα "ναι σε όλα" τα είπες εσύ !!!
 «Ζω με 370 ευρώ το μήνα», δηλώνει ο Θόδωρος Πάγκαλος και ότι του έχει γίνει κατάσχεση στη σύνταξη από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Τι σημασία έχει που πρόσφατα παραδέχτηκε ότι και ο ίδιος, όπως και άλλα στελέχη του Κινήματος, πέραν του Θ. Τσουκάτου, είχαν λάβει «μαύρα λεφτά» που κατέληγαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ...μάλλον τελειώσαν κι αυτά..
Τι σημασία έχει που εκδίδει και βιβλίο για το περίφημο "μαζί τα φάγαμε"...καμία σημασία..
Ο πρώην υπουργός ο οποίος καταφέρθηκε και εναντίον της δολοφονίας Κατσίφα, υπερασπιζόμενος του Αλβανούς, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα λέει «να βγω να πάω πού; Και πώς να βγω; Με τι χρήματα. Από τη μία κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα από ακροδεξιά και ακροαριστερά υποκείμενα. Από την άλλη, η βουλευτική σύνταξη ανέρχεται στο ποσό των 370 ευρώ».

«Εδώ και πέντε χρόνια μου έχουν κατασχέσει τη σύνταξη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Τους έχω τηλεφωνήσει πολλές φορές και ούτε μία δεν μου έχουν απαντήσει με σαφή τρόπο. Μη με ρωτάτε πώς ζω. Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Θέλω να τους δω κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος. Θα προσφύγω στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θα τους κάνω δίκες και θα το γλεντήσουμε όλοι μαζί μετά τις εκλογές».
«Όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ξαναβγεί. Θα πάρει κάτω από 20%. Ο Μητσοτάκης πιστεύω θα πάρει την αυτοδυναμία. Φυσικά και θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία για τρίτη φορά στη ζωή μου. Και θα ψηφίσω ΝΔ γιατί έχουμε εμφύλιο και οφείλω να είμαι εναντίον του κομμουνισμού στην όποια του μορφή. Ο κομμουνισμός δεν αποσείεται. Προλαμβάνεται».

Πριν την "πείνα": Το πόθεν έσχες Πάγκαλου όταν "τα τρώγαμε μαζί"
Ήταν 21 Σεπτεμβρίου του 2010 όταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος έλεγε από το έδρανό του στη Βουλή:
"Η απάντηση εις την κατακραυγή που υπάρχει εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας "πώς τα φάγατε τα λεφτά", που μας ρωτάει ο κόσμος, είναι αυτή: Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής".
.
 Λίγους μήνες πριν είχε δημοσιευθεί το πόθεν έσχες του (στοιχεία του 2009) στο οποίο εμφανιζόταν ως κάτοχος 53 ακινήτων, κατέγραφε έσοδα ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της τάκης των 111.948 ευρώ ( λοιπά εισοδήματα 44.915 ευρώ), ενώ το 2008 το εισόδημά του έφτανε στα 640.000 ευρώ.
Το 2009 είχε την επικαρπία σε 4 διαμερίσματα στην Αθήνα, το 50% σε 1 διαμέρισμα στην Αθήνα καθώς και το 50% σε 1 οικόπεδο στην Αθήνα. Παράλληλα είχε την πλήρη κυριότητα σε 4 γραφεία στην Αθήνα, διέθετε το 25% σε 4 αγροτεμάχια στην Ελευσίνα, το 16% σε 2 ακόμα αγροτεμάχια στην Ελευσίνα, το 50% σε ένα οικόπεδο στου Παπάγου, ένα οικόπεδο στη Σαρωνίδα, ένα στην Εύβοια και το 50% σε ένα άλλο οικόπεδο στην Εύβοια, ενώ στην κατοχή του εμφανιζόταν να είναι το 30% 2 διαμερισμάτων στην Χαλκίδα. Διέθετε επίσης ποσοστά από 25% έως 50% σε οικόπεδα , βοσκοτόπια, αγροτεμάχια και σε 3 διαμερίσματα στη Χαλκίδα καθώς και 6 αγροτεμάχια στην Τζιά.
Την ίδια χρονιά είχε πουλήσει οικόπεδο στη Σαρωνίδα και εισέπραξε το ποσό των 348.916 ευρώ και 3 διαμερίσματα στην Εύβοια από την πώληση των οποίων εισέπραξε 100.000 ευρώ. Η σύζυγος του κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη εμφάνιζε στην κατοχή της 4 διαμερίσματα, 1 γραφείο, 2 πάρκινγκ, 5 οικόπεδα στα Καλύβια καθώς και 1 αγροτεμάχιο στη Τζιά.
Παράλληλα, η ίδια εκποίησε μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων της εθνικής τράπεζας και εισέπραξε 55.340 ευρώ. Ο κύριος Πάγκαλος διέθετε με το πόθεν έσχες του '09, 15.536 καταθέσεις στην εθνική και 426 ευρώ στην Alpha, ενώ η σύζυγος του διέθετε καταθέσεις ύψους 51.835 ευρώ στην εθνική τράπεζα. Τότε ο πρώην ΥΠΕΞ έλεγε πως τα περισσότερα χρήματά του πήγαιναν στην εφορία και πως τα ακίνητα προέρχονταν από κληρονομιά. Προφανώς όμως και είχε/έχει να πουλήσει ακίνητα-περιουσιακά στοιχεία, σε αντίθεση με πολλούς άλλους.
Οκτώ χρόνια μετά, ο κ. Πάγκαλος μας λέει πως βρίσκεται "κάτω από τα όρια της φτώχειας" και πως λαμβάνει βουλευτική σύνταξη που φτάνει μόλις στα 370 ευρώ. Δήλωση που αποτελεί θρασύτατη προσβολή για τους ανέργους, τους άπορους, εκείνους που προσπαθούν να επιβιώσουν με μία σύνταξη ζώντας παιδιά και εγγόνια, για τους συγγενείς εκείνων που έχασαν τη ζωή τους μέσα στην κρίση και εξ αιτίας της κρίσης, για τον μέσο Έλληνα που έχει δει το εισόδημά του να συρρικνώνεται και τις εργασιακές σχέσεις να διαλύονται ολοκληρωτικά....

 πηγη kinima-ypervasi.gr
μονταζ eimailefteros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου