5


Translate

25 Νοε 2018

Όταν βλέπεις ότι βρέχει, δεν ξεχνάς την ομπρέλα!

 Σημερα στις 19:00 Ατρόμητος-Ολυμπιακός (ΕΡΤ)
Προφανώς και δεν είναι καθόλου απλή η αποστολή του Ολυμπιακού στο Περιστέρι κι ας είναι ένα τσιγάρο δρόμος μέχρι να φτάσει στο γήπεδο το πούλμαν που θα μεταφέρει τους παίκτες από το Ρέντη.
Εκ των δεδομένων έχει να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο από τον οποίο
απέχει τέσσερις βαθμούς κι ενώ μετράει απώλειες στην επιθετική του γραμμή, αφού δεν είναι διαθέσιμοι οι Λάζαρος και Χασάν και ο Γκερέρο προέρχεται από απουσία. Επίσης όταν γυρίζεις από διακοπή του πρωταθλήματος είναι σαν να πηγαίνεις στο άγνωστο, καθώς δεν μπορείς να γνωρίζεις την κατάσταση που θα βρεθούν οι παίκτες σου κι αυτό ο Ολυμπιακός το έχει καταλάβει και από τις δύο προηγούμενες φορές, όταν αντιμετώπισε τον Αστέρα Τρίπολης (νίκησε στο 90+2΄με το γκολ του Νάτχο) και τον ΟΦΗ (γνώρισε την ήττα με 1-0).
Όλα αυτά όμως δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογίες, αλλά αντιθέτως θα πρέπει να λειτουργήσουν ως «συναγερμός» για τον Μαρτίνς και τους παίκτες του. Με απλά λόγια ο Ολυμπιακός οφείλει να πάει υποψιασμένος στο Περιστέρι και να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που παραδοσιακά του βάζει δύσκολα, ενώ τις προηγούμενες αγωνιστικές δεν έχασε από τον ΠΑΟΚ και νίκησε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Το να σε βρει η βροχή στο δρόμο και να σε στείλει στο… καθαριστήριο αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι, όμως όταν τη βλέπεις να πέφτει από το παράθυρο και βγεις στο δρόμο χωρίς ομπρέλα τότε ποιος σου φταίει; Και βέβαια μετά και την απώλεια του Λάζαρου είναι ξεκάθαρο ότι όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω για να αναπληρώσουν με αυτόν τον τρόπο και τους απόντες.
Δεν ξέρουμε αν ο Μαρτίνς μας επιφυλάσσει κάποια έκπληξη στο σχήμα αν και οι επιλογές του είναι μάλλον τυφλοσούρτης για το ματς με τον Ατρόμητο, ωστόσο ο Ολυμπιακός εκτός από τις βοήθειες που θα πρέπει να πάρει από τους ακραίους του, εξτρέμ και μπακ είναι υποχρεωμένος να αξιοποιήσει και καλύτερα το χρόνο.
Ακόμη και το Plan Β του Πορτογάλου τεχνικού με την είσοδο του Μπίμπαρς Νάτχο, μετά την πρώτη ώρα του αγώνα έχει γίνει πλέον προβλέψιμο, άρα θα πρέπει να υπάρξει το ανακάτεμα στην τράπουλα, αφού έτσι κι αλλιώς το καθιστούν υποχρεωτικό και οι απουσίες των βασικών παικτών.
Για αυτό και τούτη τη φορά οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή τους αν αφήσουν το χρόνο να τρέξει, όπως το έχουμε δει να συμβαίνει στα περισσότερα παιχνίδια και να φορτσάρουν προς το τέλος. Αντί να μεταφέρεις την πίεση στον αντίπαλο, ανεβάζεις ακόμη περισσότερο τη δική σου, κι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε είναι δύσκολο να αποφύγεις την… καταιγίδα! 
πηγη to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου