5


Translate

29 Νοε 2018

Nτροπή! – Απίστευτος κυνισμός Τσίπρα στο Μάτι: «Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ θα τα σπατάλαγες»! – «Πάγωσε» η πυρόπληκτη – Βίντεο

Φθηνό σόου αλλά και μία απίστευτη ατάκα από τον Α. Τσίπρα στο Μάτι που πάγωσε τους πάντες. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός επισκέφθηκε την περιοχή που κάηκε στα… κρυφά. 
Ο Πρωθυπουργός έφτασε στο Μάτι υπο την συνοδεία και την επίβλεψη ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Την ίδια ώρα δεκάδες αστυνομικοί δημιουργούσαν ένα τείχος ασφαλείας μπρος και πίσω
από τον πρωθυπουργό.
Την πορεία υλοποίησης των μέτρων που είχαν εξαγγελθεί από το καλοκαίρι για τους πληγέντες, την πορεία αποκατάστασης των ζημιών στον οικιστικό ιστό, καθώς και λύσεις σε όποια νέα προβλήματα ανακύπτουν, συζήτησε με εκπροσώπους των συντονιστικών επιτροπών των κατοίκων, πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης τις πυρόπληκτες περιοχές στο Μάτι.
Στη δίωρη σύσκεψη που είχε με εκπροσώπους των συντονιστικών, συνοδευόμενος από τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, ο κ. Τσίπρας συζήτησε διεξοδικά, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά τις πυρκαγιές.
Πάντως ο Έλληνας Πρωθυπουργός άφησε άπαντες με το στόμα ανοιχτό.
Δεν είναι λίγες οι φορές που ο πρωθυπουργός έχει δώσει κυνικές απαντήσεις σε φλέγοντα ζητήματα. Κανείς δεν έχει ξεχάσει για παράδειγμα το μακάβριο επιχείρημά του ότι το ασφαλιστικό θα λυθεί από μόνο του (καθώς αφορά ηλικιωμένους άνω των 70 ετών).
Μία τέτοια κυνική δήλωση έκανε ξανά, αυτή τη φορά, ωστόσο ένας από τους κατοίκους της περιοχής τράβαγε βίντεο και κατέγραψε την αδιανόητη απάντηση που έδωσε ο πρωθυπουργούς σε μία γυναίκα που είδε την περιουσία της να χάνεται.
Οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι δεν τους έχει δοθεί καμία βοήθεια, στην προσπάθειά του λοιπόν να τους απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας, άρχισε να λέει ότι το σημαντικό είναι να φτιαχτούν υποδομές και όχι να δοθούν χρήματα.
Και τότε γυρνώντας προς τη γυναίκα, χωρίς κανέναν προφανώς σεβασμό σε όσα εκείνη έχει βιώσει της είπε: «Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!». Ηταν τέτοιος ο κυνισμός της απάντησής του που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες «πάγωσαν» μέχρι και όσοι τον συνόδευαν στην επίσκεψη στο Μάτι.
Ιδού το βίντεο με όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στους ανθρώπους που έχασαν οικογένειες, φίλους, σπίτια και περιουσίες. .
πηγη pentapostagma.gr
μονταζ  eimailefteros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου