5


Translate

16 Δεκ 2018

Άνετη επικράτηση για τον Ολυμπιακό, 3-0 τη Λαμία

Ο Ολυμπιακός, με... κεκτημένη ταχύτητα από τη μεγάλη πρόκριση επί τη Μίλαν, ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο της Λαμίας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.
Οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν την Κυριακή με 3-0 σκορ της ομάδας του Χάβου στο «Καραϊσκάκη» κι έτσι μείωσαν στους πέντε βαθμούς τη διαφορά τους από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ο οποίος δοκιμάζεται τη Δευτέρα στην έδρα του Λεβαδειακού.
Η ομάδα του Μαρτίνς άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό, χάρη σε πλασέ του Γκερέρο, ενώ πέντε λεπτά αργότερα είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Σισέ.
Στο 46ο λεπτό οι «ερυθρολευκοι» κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με σουτ του Φετφατζίδη, με τον Ελαμπντελαουί να αυξάνει κι αλλο τον δείκτη του σκορ στο 51', διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
Αξίζει να σημειωθεί για ένα πέναλτι διαμαρτυρήθηκε η κάθε ομάδα, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις ο διαιτητής του αγώνα δεν καταλόγισε την παράβαση.
Ολυμπιακός-Λαμία 3-0
Γκολ: 32' Γκερέρο (Ολυμπιακός), 46' Φετφατζιδης (Ολυμπιακός), 51' Ελαμπντελαουί (Ολυμπιακός)
Κίτρινες: Μπερτόλιο (Λαμία), Μπλάζιτς (Λαμία), Τσούκαλος (Λαμία)
Δοκάρια: 37' Σισέ (Ολυμπιακός)
Oλυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Σισέ, Κούτρης (68' Τσιμίκας), Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Φετφατζίδης (76' Βρουσάι), Γκερέρο (86' Μάνος), Φορτούνης
Λαμία:
Σαράνοφ, Βάντερσον, Καρυπίδης, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Επστάιν (77' Καραγκούνης), Μπερτόλιο, Βασιλαντωνόπουλος, Καραμάνος (70' Τσούκαλος)


 
 

πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου