5


Translate

11 Δεκ 2018

Μαρτίνς: «Μας πολεμάνε οι διαιτητές» - Νέο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό ενόψει Μίλαν

Για εχθρική συμπεριφορά της διαιτησίας έκανε λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη. Ειδικότερα, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε με ανθρώπους των ερυθρόλευκων, κάνοντας λόγο για πρωτοφανή γεγονότα.
«Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Δεν γίνεται να είναι αυτό ποδόσφαιρο.
Οι παίκτες μου δέχονται ξύλο και μένουν απροστάτευτοι. Δεν έχω συναντήσει πουθενά κάτι ανάλογο, δεν είναι κατάσταση αυτή. Υπάρχει πρόβλημα με τους διαιτητές και όλοι το βλέπουν πια. Αισθάνομαι ότι για κάποιο λόγο μας πολεμάνε, ότι είναι απέναντί μας», τόνισε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άφησε ασχολίαστη την αδυναμία των παικτών του μπροστά στην αντίπαλη εστία. Στην ομιλία του μια μέρα μετά το παιχνίδι, ζήτησε περισσότερη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα στην τελική προσπάθεια, ώστε να «τελειώνουν» τα παιχνίδια.
Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στον μεγάλο αγώνα της Πέμπτης (13/12, 22:00) με τη Μίλαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Europa League.
Τα προβλήματα δεν λείπουν, όμως, για τον Πορτογάλο τεχνικό. Σε αυτά προστέθηκε ο Λεονάρντο Κούτρης που επέστρεψε με ένα χτύπημα από το ματς με τους Ακρίτες και ο Κώστας Τσιμίκας φαίνεται πως έχει προβάδισμα για να παίξει μεθαύριο στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Από εκεί και πέρα, σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Ναουέλ που χθες έκανε θεραπεία, αφού αποχώρησε με σφίξιμο στη γάμπα από το παιχνίδι στα Πηγάδια. Μέσα στη μέρα θα φανεί και αν θα προλάβει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που δεν έχει αγωνιστεί, μετά τη θλάση που υπέστη στον προσαγωγό στις 11 Νοεμβρίου.
Αντίθετα, οι Καμαρά και Ποντένσε είναι σε καλή κατάσταση παρότι αγωνίστηκαν την Κυριακή, δίχως να είναι στο 100%.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου