5


Translate

9 Δεκ 2018

Ξάνθη - Ολυμπιακός (EΡΤ 15:30) : Με Καμαρά στα χαφ και Ομάρ ως εξτρέμ η 11αδα του Θρύλου

Με τις γνωστές απουσίες λόγω τραυματισμών θα βγουν στο γήπεδο οι Ξανθιώτες
Ο Μαρτίνς αποφασίζει να χρίσει βασικό τον Καμαρά στα Πηγάδια αλλά και να έχει τον Ομάρ εξτρέμ στην δεξιά πλευρά μπροστά από τον Βασίλη Τοροσίδη, που γυρίζει στην έδρα της πρώην ομάδας του.
Με τον Καμαρά στο βασικό σχήμα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη. Οι 11 του Μαρτίνς με τον Ομάρ εξτρέμ: Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Φορτούνης, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Ναουέλ και Γκερέρο.
Από την άλλη πλευρά στη Ξάνθη ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει τους μόνιμους τραυματίες Ντε Λούκας, Φασίδη. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Συλλά και Μπεξεβανίδης, ύστερα από τον τραυματισμό του και την τιμωρία του αντίστοιχα.
Η προετοιμασία των ακριτών ολοκληρώθηκε το Σάββατο στα Πηγάδια και με την ολοκλήρωση του προγράμματος, που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και διπλό, ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε τη 18μελή αποστολή.
Αυτήν την αποτελούν οι: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Κασάδο, Συλλά, Λισγάρας, Αλμέιδα, Μελιόπουλος, Καμαρά, Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Σαρπόνγκ, Καντά, Μπρίτο, Κάστρο, Γέντρισεκ, Μελισσόπουλος 
πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου