5


Translate

2 Ιαν 2019

Πρωτοχρονιά 2019: Στο όνομα του Αλλάχ και ενός παγκόσμιου ηγέτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι εορτασμοί του Νέου Έτους συνοδεύτηκαν από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Οι πολίτες, ούτως ή άλλως είναι μαθημένοι να συγκεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημεία των πόλεων.
Πλέον αυτό γίνεται υπό «σφιχτή» αστυνόμευση με αφορμή την «τρομοκρατία» και το κλίμα φόβου που προκαλούν οι παράνομοι μετανάστες,
ειδικά όταν παρενοχλούν γυναίκες ή ληστεύουν πολίτες.
Στην Μαδρίτη δόθηκε άδεια μόνο σε 20.000 ανθρώπους να συγκεντρωθούν στην περίφημη πλατεία Πουέρτα ντελ Σολ για να φάνε δώδεκα ρόγες σταφυλιού στις 12 τα μεσάνυχτα, όπως το θέλει μια… παράδοση για να έχει κάποιος καλή τύχη την νέα χρονιά.
Στο Βερολίνο τα μέτρα αστυνόμευσης ήταν πρωτοφανή.
Στην Αθήνα έζησαν στιγμές πολυπολιτισμικότητας, την οποία όποιος επικρίνει τρώει μηνύσεις.
Στο Μάντσεστερ της Αγγλίας μαχαιρώθηκαν τρεις άνθρωποι από μουσουλμάνο, ο οποίος ούρλιαζε για τον Αλλάχ..
.Στο Τόκιο, ένας 21χρονος Γιαπωνέζος, ο Καζουχίρο Κουσάκαμπε, τραυμάτισε εννέα ανθρώπους, έναν από τους οποίους σοβαρά, ρίχνοντας το αυτοκίνητό του πάνω στο πλήθος σε πεζόδρομο της πρωτεύουσας. Είχε «την πρόθεση να σκοτώσει», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Η Γαλλία, από την οποία συνήθως ξεκινούν πολλά δεινά, γιόρτασε επίσης το πέρασμα στην νέα χρονιά υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και υπό τον φόβο της ισλαμικής τρομοκρατίας αλλά και των κίτρινων… γιλέκων.
Δώδεκα χιλιάδες αστυνομικοί ήταν ανεπτυγμένοι στο Παρίσι και 148.000 σε όλη την χώρα. Κανείς δεν μπορούσε να αντιδράσει.
Τα κίτρινα γιλέκα όμως απουσίαζαν, καθώς χαίρονταν και «εκείνα» τα ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.
Μόνο μερικές δεκάδες φαίνονταν μέσα στο πλήθος των τουριστών και των περαστικών ως ατραξιόν.
Νωρίτερα, είχαν κάψει, πλήρως ελεγχόμενα, μία σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εικόνα που έχουμε δει πολλές φορές ακόμα στην χώρα μας.
Μένει απλά να φύγουν οι πολιτικοί και να έρθει ένας παγκόσμιος ηγέτης, ο οποίος θα δώσει στους ανθρώπους αυτό που ζητούν: «Ασφάλεια και κάλυψη καθημερινών αναγκών».
Τότε η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα φύγει και θα έρθει κάτι άλλο…
Και ο λαός θα νομίζει πως νίκησε και θα «κατασπαράξει», όποιον του υπενθυμίσει πως όλα αυτά που βλέπει δεν τα προκάλεσε αυτός, αλλά του τα έφεραν άλλοι και πρέπει να αντιδράσει.
Καλή χρονιά…
πηγη el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου