5


Translate

3 Ιαν 2019

Κέρκυρα: Ομολόγησε ο πατέρας της 28χρονης - «Εγώ την σκότωσα»

Ο πατέρας της 28χρονης που από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της κόρης του ομολόγησε ότι τη σκότωσε - Η σορός της φέρει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο
Τη δολοφονία της 28χρονης κόρης του ομολόγησε πριν λίγο ο πατέρας της
28χρονης κοπέλας που δολοφονηθηκε στην Κέρκυρα και βρέθηκε θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της.
Ήδη, από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 28χρονης, βασικός ύποπτος θεωρήθηκε ο πατέρας της, ο οποίος ανακρινόταν από τους αστυνομικους της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το corfutv.gr, πριν λίγο, ο πατέρας «έσπασε» και ομολόγησε ότι τη σκότωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ' ομολογία παιδοκτόνος δεν ενέκρινε το δεσμό της κόρης του και αυτό ήταν το κίνητρο για να τη σκοτώσει.
Η καταγγελία για την εξαφάνιση της 28χρονης Αγγελικής Πέτρου είχε γίνει από τον σύντροφό της, όταν εκείνη δεν εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην επιχείρηση όπου εργαζόταν. Αν και οι έρευνες για τον εντοπισμό της ξεκίνησαν αμέσως, δεν εκδόθηκε Silver Alert, καθώς δεν είχαν συμπληρωθεί οι απαιτούμενες ώρες. Παράλληλα, οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος της αγνοούμενης.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας της 28χρονης φέρεται να έδωσε στους αστυνομικούς στοιχεία που οδήγησαν στο σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός της και γι' αυτό θεωρήθηκε ύποπτος. Τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και έχει διαταχθεί νεκροτομή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή της η άτυχη κοπέλα. 
πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου