5


Translate

8 Ιαν 2019

«Κόπηκαν» από Ράπτορς και Καβαλίερς και είναι στη λίστα του Μπλατ (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον αποψινό (21:00) εντός έδρας αγώνα με τη Μπασκόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει την αναζήτηση ενός γκαρντ για να ενισχύσει την περιφέρειά του.
Οι ερυθρόλευκοι περίμεναν, όπως και πολλές ομάδες, τα «κοψίματα» των ομάδων του ΝΒΑ,
αφού χθες ήταν η καταλυτική ημερομηνία για να γίνουν κάποια συμβόλαια εγγυημένα.
Με τις ομάδες, λοιπόν, να παίρνουν τις τελικές αποφάσεις τους, στο ερυθρόλευκο «κάδρο» προστέθηκαν δύο ονόματα. Αυτά του Λορέντο Μπράουν (29 χρονών, 1.96 μέτρα) και του Πάτρικ ΜακΚό (24 χρονών, 2.01 μέτρα) που «κόπηκαν» από τους Ράπτορς και τους Καβαλίερς αντίστοιχα.
Αποτέλεσμα εικόνας για lorenzo brown

Πρόκειται για δύο παίκτες με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, αλλά έχουν ένα κοινό στοιχείο, το ύψος. Αμφότεροι μπορούν να μαρκάρουν και τις τρεις θέσεις της περιφέρειας, γεγονός που είναι ένα από τα βασικά κριτήρια που έχει θέσει ο Ντέιβιντ Μπλατ στην αναζήτηση του παίκτη που ψάχνει.
Από εκεί και πέρα, οι παίκτες διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους. Κι αυτό, γιατί ο μεν Μπράουν είναι ένας ψηλός πόιντ γκαρντ που μπορεί να παίξει καλά το πικ εν ρολ, αλλά υστερεί στο σουτ, ο δε ΜακΚό είναι περισσότερο σούτινγκ γκαρντ που σουτάρει καλά, αλλά ταυτόχρονα έχει οργανωτικές ικανότητες και θεωρείται καλός πασέρ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας στόχος του Ολυμπιακού ήταν ο Ντεμέτριους Τζάκσον (1.85 μέτρα, 25 χρονών), ένας παίκτης που είχε όλα τα στοιχεία που έψαχνε ο Μπλατ και είχε two-way συμβόλαιο με τους Σϊξερς. Ενώ, όμως, η Φιλαντέλφεια έλυσε το συμβόλαιό του, ο Αμερικανός έλαβε πρόταση από ομάδα της Κίνας, την οποία και αποδέχθηκε.
Στον Ολυμπιακό, πάντως, έχουν γενικώς τις... κεραίες τους ανοιχτές, κοιτάζοντας για κάποια ευκαιρία και στην Ευρώπη. Γι’ αυτό τον λόγο παρακολουθούν τις εξελίξεις και στην περίπτωση του Αϊζάια Γουάιτχεντ (1.93 μέτρα, 24 χρονών), ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου