5


Translate

8 Μαρ 2019

Νέες εξελίξεις στη δίκη του μοντέλου στην Κίνα - Το στοιχείο που θα κρίνει την τύχη της

Τα νεότερα στοιχεία από την δίκη η οποία ξεκίνησε σήμερα, του 21χρονου μοντέλου που συνελήφθη στο Χόνγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης, παρουσίασε ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου.
Ο κ. Κεχαγιόγλου μιλώντας από την Κίνα όπου μετέβη μαζί με τους γονείς της 21χρονης, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου», για μια εξέλιξη που μπορεί να αποτελέσει ελαφρυντικό
για την νεαρή κοπέλα:
«Σήμερα ξεκίνησε η δίκη, έγινε η κλήρωση των ενόρκων και τελικά το σώμα συγκροτήθηκε από πέντε άντρες και δύο γυναίκες, ηλικίας 30-45… Ο κατήγορος είπε στους ενόρκους γιατί κατηγορείται η Ειρήνη και μετά άρχισε η εξέταση των μαρτύρων. Σήμερα εξετάστηκαν τρεις μάρτυρες, που ήταν παρόντες στη σύλληψή της…», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου και πρόσθεσε: «Υπάρχει απουσία των αποτυπωμάτων της Ειρήνης στο δέμα με την κοκαΐνη. Αν υπήρχαν θα ήταν ξεκάθαρα καταδικαστική η απόφαση. Εδώ δεν την αθωώνει η έλλειψη αποτυπωμάτων, σε αντίθεση με την Ελλάδα… Το σακίδιο της Ειρήνης πέρασε από πρώτο έλεγχο με την άφιξή της στο Χονγκ Κονγκ. Εκεί δεν βρέθηκε κάτι και δεν την σταμάτησαν. Η ναρκωτική ουσία βρέθηκε σε δεύτερο έλεγχο… Εφόσον της έλεγξαν μια φορά το σακίδιο και ήξερε ότι θα περάσει και από δεύτερο έλεγχο, θα μπορούσε να πάει στην τουαλέτα ή κάπου αλλού και να πετάξει τη ναρκωτική ουσία… Αυτή είναι μια συζήτηση που έγινε σήμερα στο δικαστήριο…».
«Ένα δεύτερο που επισημάνθηκε ήταν η ενδυμασία της Ειρήνης. Πήγαινε στο Χονγκ Κονγκ επειδή θα έκανε μια φωτογράφηση. Ήταν μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία στο αεροδρόμιο και δεν μπορούσες να μην την προσέξεις. Όταν ξέρεις ότι μεταφέρεις ναρκωτικά προσπαθείς να περάσεις απαρατήρητος… Τα στοιχεία παρουσιάστηκαν στην έναρξη της δίκης και εκεί λοιπόν τέθηκε θέμα ότι δεν υπάρχει γενετικό υλικό ή δαχτυλικά αποτυπώματα της Ειρήνης…», ανέφερε ο ίδιος.
πηγη pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου