5


Translate

16 Μαρ 2019

Με απουσίες απέναντι στην ΑΕΛ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με την Λάρισα (16/3, 19:30), για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Στο παιχνίδι με τους Θεσσαλούς ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κρίζμαν, Σεργκελασβίλι, Ξύδα και Σιόντη, αλλά
και στον τιμωρημένο Τζημόπουλο. Ο έμπειρος μέσος στο πρόσφατο παιχνίδι με την Λαμία συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τους Βυσσινί.
Αντίθετα, κανονικά υπολογίζεται ο Μιχαήλ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας (1-1) και θα αγωνιστεί κανονικά στο αυριανό ματς. Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα θα ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν τη σέντρα της μεγάλης αναμέτρησης.
Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους Ηπειρώτες, που θέλουν τη νίκη για να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι την επόμενη εβδομάδα οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξάγονται χωρίς τους διεθνείς Μιχαήλ (Εθνική Κύπρου), Λίλα (Εθνική Αλβανίας), Ευαγγέλου (Εθνική Ελπίδων) και Γροσδάνη (Εθνική Παίδων).
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου