5


Translate

6 Μαρ 2019

Eπεισόδιο στη Θεσσαλονίκη - Διαδηλωτές σε Αχτσιόγλου: «Oι Μακεδόνες θα εκδικηθούν - Προδότες της πατρίδας» (vid)

"Μπαρούτι" μύριζε η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη έξω από εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Μια νεαρή κοπέλα από την ομάδα των διαδηλωτών διέκοψε την Εφη Αχτσιόγλου κατά τις δηλώσεις που έκανε η υπουργός πριν μπει στην αίθουσα της εκδήλωσης.
Συγκεκριμένα, όταν έφτασε η κ. Αχτσιόγλου, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το γεγονός ότι υπάρχουν εντάσεις όπου εμφανίζονται κυβερνητικά στελέχη.
«Δεν βλέπω κάτι τέτοιο σήμερα, είμαι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης», απάντησε η κ. Αχτσιόγλου, αλλά εκείνη την ώρα τη διέκοψε μια νεαρή γυναίκα λέγοντας:
«Ε θα το δεις τώρα! Η Μακεδονία είναι ελληνική, η προδοσία δεν θα περάσει. Η Μακεδονία θα εκδικηθεί. Οι αληθινοί Μακεδόνες θα εκδικηθούν. Ντροπή σας. Είστε προδότες της πατρίδας».
Η κ. Αχτσιόγλου αρχικά χαμογέλασε αμήχανα και στη συνέχεια επιχείρησε να απαντήσει στη γυναίκα, λέγοντας:
«Δεν είναι προδοσία να αγαπάς τις χώρες άλλων λαών».
Την ίδια στιγμή, μέλη της παράταξης της Ε.Αχτσιόγλου προσπαθούσαν να απωθήσουν την νεαρή γυναίκα.
Δείτε εδώ το βίντεο
.
Νωρίτερα, διαμαρτυρία κατά της συμφωνίας των Πρεσπών πραγματοποίησαν μέλη της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης, στον Λευκό Πύργο, με αφορμή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλήτρια την Εφη Αχτσιόγλου.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν τους άφησαν να πλησιάσουν τον χώρο της εκδήλωσης, ενώ φώναζαν συνθήματα για την Μακεδονία και ζήτησαν τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη συμφωνία των Πρεσπών.
Η κ. Αχτσιόγλου ήταν η κεντρική ομιλήτρια σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η νομαρχιακή επιτροπή Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, με τίτλο «Τα εργασιακά δικαιώματα στη νέα εποχή».

.
.
πηγη pronews.gr
μονταζ  teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου