5


Translate

11 Απρ 2021

Παράξενες ερωτικές ιστορίες που καταγράφηκαν στην επίσημη Ιστορία.

Το σεξ κάνει τον κόσμο να γυρίζει. Για την ακρίβεια, το σεξ γεννάει τον κόσμο πριν αρχίσει να τον κάνει να γυρίζει.
Στις περισσότερες μυθολογίες του πλανήτη, ο Κόσμος, η Φύση δημιουργούνται από την ένωση κάποιων θεών ή από τα αδέσποτα σπερματικά υγρά τους. Εμείς, οι άνθρωποι, γεννιόμαστε κυριολεκτικά από το σεξ. 
Επιπλέον,
πέραν της χρησιμότητάς του, το σεξ είναι η πιο φυσική και η πιο απολαυστική πράξη στην οποία μας επιτρέπει να επιδοθούμε το θνητό μας σώμα.

Και δεν μένουμε άπραγοι. Του δίνουμε και καταλαβαίνει.
Μπορεί σήμερα να έχουμε και το Ίντερνετ για να ασχολιόμαστε, αλλά κάποτε οι άνθρωποι δεν είχαν τίποτα καλύτερο να κάνουν, οπότε έκαναν σεξ. Η ανθρωπότητα έχει κάνει βουνά και ωκεανούς σεξ. Σε μια τραβηγμένη αλλά όχι ουτοπική θεώρηση των πραγμάτων, η Ιστορία είναι αυτό που συνέβη στους ανθρώπους στα διαλείμματα των σεξουαλικών τους συνευρέσεων.

Η Ιστορία, βέβαια, έχει μια τάση να παραγνωρίζει το σεξ και να καταγράφει στεγνά γεγονότα, αλλά κάποιες σεξουαλικές ιστορίες βρήκαν τρόπο και μπήκαν στα επίσημα αρχεία της. Άλλες αυτούσιες, ως είχαν, άλλες παραφουσκωμένες, άλλες υποβαθμισμένες, ως αφηγήσεις που μεταφέρθηκαν με ψιθύρους και μισόλογα.
Αυτές οι τελευταίες είναι πάντα οι πιο ενδιαφέρουσες, γιατί ακροβατούν ανάμεσα στο θρύλο και την αλήθεια. Κάποιοι τις χαρακτηρίζουν 'ιστορικά κουτσομπολιά', οι περισσότεροι τις απολαμβάνουμε ως συναρπαστικούς αστικούς μύθους. Που ναι, προφανώς και είναι παρατραβηγμένοι, αλλά εντάξει, γιατί όχι, δεν ξέρεις καμιά φορά.
oneman.gr/
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου