5


Translate

30 Απρ 2019

Πόσο ξεφτίλα αντέχεις;

Ξεγυμνώνονται, ξεφτιλίζονται! Η τάχα μου, εξυγίανση του ποδοσφαίρου που έφεραν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διέλυσε το έτσι και αλλιώς ταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τρέμουν πως η… γιορτή θα επαναληφθεί όπως στον Βόλο και το ΟΑΚΑ και πάνε για τελικό σε άδεια καθίσματα! 

Πόσο ξεφτίλα αντέχουν άραγε; Αυτοί που κόμπαζαν τόσα χρόνια πως θα φέρουν το νέο, το καλό, το σωστό. Πως θα σώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα το αλλάξουν, θα, θα, θα… Αυτοί που για να πετύχουν τους στόχους τους πάτησαν πάνω στο ήδη ταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο και το αποτελείωσαν!

Αυτοί που για να πάρουν από ένα πρωτάθλημα μετά από 24 και 34 χρόνια αντίστοιχα, χρειάστηκαν έναν «δικό μας» πρόεδρο στην ΕΠΟ, μια Κυβέρνηση πρόθυμη να τους κάνει όλα τα χατίρια με πρώτο και καλύτερο τον Πρωθυπουργό (!!!), διαιτητές «καρμανιόλες», ομάδες δορυφόρους.
Διέλυσαν τα πάντα, εκτίναξαν την βία στα γήπεδα με αποτέλεσμα να έχουμε τελικούς – ντροπής όπως στον Βόλο και το ΟΑΚΑ. Τελικούς που δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα να χαρακτηρίσουν «γιορτή» όπως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος που ουσιαστικά η μόνη του αρμοδιότητα είναι να λέει «ναι» σε ότι ζητάει το μεγάλο αφεντικό. Αυτός που τον έβαλε στην θέση που είναι τώρα. Και το διαφήμισε μάλιστα ο ίδιος χωρίς ίχνος ντροπής.
Όλοι αυτοί, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ελέγχοντας απόλυτα την ΕΠΟ και την διαιτησία κατάφεραν να ξεφτιλίσουν στον μέγιστο βαθμό το ελληνικό ποδόσφαιρο οδηγώντας στην εποπτεία από την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ και την ορθάνοικτη απειλή του Grexit. Αυτοί που έφεραν στο ποδόσφαιρο φαντάσματα του παρελθόντος, τον Θωμά και τον καταδικασμένο με 5ετη κάθειρξη Γκαγκάτση που καλύπτουν οι ίδιοι και κρατάνε παράνομα στην θέση του στην Σούπερ Λιγκ.
Αυτοί που είχαν το θράσος να δικαιολογούν χρόνια τώρα αίσχη οπαδών με επεισόδια και μπούκες στα γήπεδα λέγοντας και γράφοντας πως όλα αυτά γίνονται από την αγανάκτηση του κόσμου επειδή κυριαρχεί ο Ολυμπιακός!
Και τώρα που δύο χρόνια ο Ολυμπιακός δεν κυριαρχεί; Τώρα που οι εξυγιαντές κάνουν ότι θέλουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Τώρα γιατί η βία έχει εκτιναχθεί; Γιατί ο νέος τελικός ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο Κύπελλο του Γραμμένου πηγαίνει για να διεξαχθεί χωρίς κόσμο; Γιορτή δεν τον είχε χαρακτηρίσει πέρσι ο Γραμμένος; Συγχαρητήρια στον κόσμο δεν έδινε πρόπερσι στον Βόλο ο Σαββίδης;
Αλλά λογικό είναι να έδινε συγχαρητήρια ο Σαββίδης, ο άνθρωπος που μπούκαρε με όπλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Τώρα τι γίνεται παιδιά; Κύριε Πρωθυπουργέ καμιά επιστολή συγχαρητηρίων στον ΠΑΟΚ από συνήθεια θα στείλεις;
Πόσο ξεφτίλα αντέχετε λοιπόν; Γιατί η ξεφτίλα είναι όλη δική σας, τους δήθεν «εξυγιαντές» του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 πηγη to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου