5


Translate

3 Ιουν 2019

Τι απαντά ο Ιερέας που πέταξε σε Βουλευτή κέρματα από το δίσκο

Ασυνήθιστη τροπή είχε το μνημόσυνο το πρωί της Κυριακής στα Φλάτσια.
Αφορά τον Ιερέα της Κοινότητας Κοινής π. Νικόλαο Λιαδή, που τελούσε σήμερα μνημόσυνο στην Εκκλησία των Φλατσίων. Στο πέρας του μυστηρίου προσήλθε για να συλλυπηθεί τους οικείους του ο Βουλευτής Χίου Α. Μιχαηλίδης.

Τότε ο ιερέας αφού πλύθηκε , σύμφωνα με μαρτυρίες πλησίασε τον Βουλευτή, πήρε από τον δίσκο στο παγκάρι μια χούφτα με κέρματα και τα πέταξε προς τον βουλευτή λέγοντας σύμφωνα με μαρτυρίες : Παρε τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία. Ακολούθως επικράτησε αναστάτωση  με τον ιερέα να αποχωρεί προς το Ιερό και τον βουλευτή να εξέρχεται από τον Ναό.
Το συμβάν το  επιβεβαιώνει ο παθών Βουλευτής Α. Μιχαηλίδης.
Πάντως  ο Ιερέας της Κοινής, που καλύπτει και τις ανάγκες των Φλατσίων είναι χαμηλών τόνων και μέχρι τώρα δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα ακραίας συμπεριφοράς.
Για το θέμα ερωτηθείς ο Μητροπολίτης Χίου απάντησε τα εξής: Μας στεναχωρούν κάποιες αποφάσεις αλλά σεβόμεθα και αγαπούμε τα πρόσωπα γιατί είναι εικόνες Θεού.
Ο ίδιος ο πάτερ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε ανέφερε χωρίς να επιβεβαιώνει το γεγονός  : Έτσι αισθάνθηκα έτσι έπραξα.
πηγη chiosin.gr
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου