5


Translate

25 Ιουν 2020

ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

'Τον βρήκα να κοιμάται ντυμένος ως το alter ego του, η Ρωξάννη. Φορούσε κανονικά κόκκινη περούκα, make up, καλσόν, ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα''
Άκρως αποκαλυπτική ήταν σε συνέντευξη που έδωσε στην Sun η Σαντέλ Χιούτον, η Βρετανίδα σέξι μοντέλο που χώρισε
από τον αρραβωνιαστικό της (πρωταθλητή Mixed Martial Arts) Άλεξ Ρίντ όταν συνειδητοποιήσει ότι είναι τραβεστί ονόματι
Ρωξάννη.
«Ανεβαίνω τις σκάλες και βλέπω ότι, δίπλα στο παιδικό δωμάτιο που μόλις είχαμε ετοιμάσει, ο Άλεξ είχε στήσει ένα κανονικό μπουντρούμι του σεξ. Τον βρήκα να κοιμάται ντυμένος ως το alter ego του, η Ρωξάννη. Φορούσε κανονικά κόκκινη περούκα, make up, καλσόν, ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα. Έτρεχε αίμα από τα αιτία του, τα οποία είχε τρυπήσει για να φορέσει τα σκουλαρίκια μου και υπήρχαν παντού πεταμένα sex toys και δονητές. Ενώ ταυτόχρονα στην τηλεόραση έπαιζε μια τσόντα. Τον ξύπνησα και τον παρακάλεσα να σταματήσει όλα αυτά για χάρη του αγέννητου παιδιού μας. Αλλά εκείνος το μόνο που ήθελα είναι να του κάνω μια συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη πάνω του». Αυτή ήταν η πιο εφιαλτική μέρα στην ζωή της -οχτώ μηνών τότε- Σαντέλ Χιούτον που συνειδητοποίησε ότι ο άντρας που είχε επιλέξει για να κάνει οικογένεια ήταν κάποιος άλλος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ανάγκασε την 29χρονη σέξι μοντέλα να μετακομίσει από το σπίτι τους. Αλλά ήταν μόλις ένα από τα πολλά που αποκάλυψε η εφημερίδα Sun καθώς έπιασε επίσης τον Άλεξ να στέλνει SMS σε ένα άντρα με τον οποίο σκόπευε να κάνει σεξ. Ενώ ταυτόχρονα ο σκληροτράχηλος πρωταθλητής ΜΜΑ έκανε και όργια με call girls.
O ίδιος ο Ριντ -νικητής του Celebrity Big Brother, εντός του οποίου γνώρισε την Σαντέλ- προσπάθησε να την πείσει ότι θα σταματήσει να είναι η Ρωξάννη. Αλλά, όπως είναι προφανές, εκείνη δεν τον πίστεψε.
πηγη iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου