5


Translate

9 Ιουν 2019

Χάθηκε η μπάλα στην Εθνική, αυτά είναι τα λάθη Αναστασιάδη - Χάλασε μεταγραφή εκατομμυρίων;

Πιάσαμε... πάτο κόντρα στην Ιταλία, όχι μόνο αγωνιστικά.    
Τυχερή μπορεί να αισθάνεται η Εθνική που εχασε μονο με 3-0 απο την Ιταλια, σε ένα ματς που παρουσιάστηκε και πάλι ανέτοιμη και βρέθηκε να χάνει με τρία γκολ στο 30ο λεπτό.
Το ίδιο βέβαια είχε συμβεί και στη Βοσνία, ενώ ανάλογα… πειράματα είχαμε πληρώσει ακόμα και στο φιλικό με την Τουρκία πριν λίγες ημέρες.
Βέβαια, επειδή ότι επαναλαμβάνεται δεν γίνεται να είναι τυχαίο, προφανώς και η εικόνα της Ελλάδας «χρεώνεται» στον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος πέταξε και πάλι ένα ημίχρονο.
Ο Ομοσπονδιακός κόουτς, λόγω των πολύ σημαντικών απουσιών (Μήτρογλου, Μπακάκη, Δώνη, Χριστοδουλόπουλου και Τοροσίδη) προφανώς και υποχρεώθηκε να κάνει κάποια… πειράματα στην 11αδα, ωστόσο δεν υπήρχε λόγος να ανακατέψει τόσο πολύ την ομάδα και να μπερδέψει ακόμα και τους παίκτες του. Η Εθνική ξεκίνησε με σύστημα 4-1-4-1 (ή 4-3-3) με τον Ζέκα σε ρόλο δεξί μπακ, τον Σιόβα αμυντικό χαφ, τον Κολοβό αριστερό εξτρέμ, τον Μασούρα δεξιά και τον Φορτούνη ψευτοεννιάρι.
Κι αν κάποιες επιλογές εξ αυτών ήταν… υποχρεωτικές λόγω των απουσιών, δεν υπήρχε λόγος για παράδειγμα να παίξει ο Ζέκα (ο κορυφαίος χαφ του ρόστερ!) δεξί μπακ ούτε και ο Σιόβας αμυντικό χαφ και παράλληλα να του ζητάς από τον πάγκο να πιέσει ψηλά. Όποτε οι διεθνείς προσπάθησαν να πιέσουν ψηλά, η φάση κατέληξε σε γκολ λόγω των τραγικών επιστροφών τους στην άμυνα!
Ο Αναστασιάδης βέβαια, όπως συνέβη τόσο κόντρα στην Βοσνία όσο και με την Τουρκία, στο ημίχρονο διόρθωσε τα πράγματα, γύρισε το σύστημα σε 3-5-2 και βάζοντας τους Μαυρία αντί Κολοβού και Σιώπη αντί Κουρμπέλη, διόρθωσε τα κακώς κείμενα, έδεσε την άμυνά του και βρήκε τρόπο να χτυπήσει και στην κόντρα, ασχέτως αν δεν ήρθε το πολύτιμο γκολ, που ίσως μετρήσει στη συνέχεια. Άλλωστε, το αποψινό ματς ήταν χαμένο και πλέον ο… τελικός είναι την Τρίτη το βράδυ κόντρα στην Αρμενία, όπου η νίκη είναι μονόδρομος.
Οι φίλαθλοι για το συγκεκριμένο ματς θα πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια και να βρεθούν στο ΟΑΚΑ, το οποίο βέβαια είναι τραγική επιλογή για γήπεδο της Εθνικής. Παρόλα αυτά, ΔΕΝ επιτρέπεται σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε ένα μεγαθήριο όπως η Ιταλία, Σάββατο βράδυ, να κόβουμε λιγότερα από 20.000 ευρώ εισιτήρια. Πιάσαμε πάτο, όλοι μαζί…
ΥΓ. Το ματς με την Ιταλια θεωρούνταν ιδιαίτερα σημαντικό για την εξέλιξη της μεταγραφής του Κώστα Φορτούνη. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι λογικό να ισχύει, ειδικά αν πρόκειται για μεταγραφή 15+ εκατομμυρίων ευρώ. Καμία ομάδα δεν περιμένει ένα παιχνίδι για να δει τον παίκτη που έχει ως πρώτο της μεταγραφικό στόχο. Αν πάντως έκρινε το αποψινό ματς τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Έλληνα άσου, τότε δύσκολα θα έδινε κάποιος 15 μύρια. Η εμφάνισή του μόνο καλή δεν ήταν…
 πηγη sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου