5


Translate

30 Ιουλ 2020

Γνωρίστε τη γυναίκα που τρέφεται με... σκυλοτροφή σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Μια Ελληνοαμερικάνα η Νίκη Μουστάκη η οποία είναι εκπαιδεύτρια σκύλων αποφάσισε να
διαμαρτυρηθεί με σκοπό να περάσει από τη Γερουσία ένας νόμος υπέρ της προστασίας των ζώων στην πολιτεία του Οχάιο και βρήκε έναν πρωτότυπο και ίσως λίγο σοκαριστικό τρόπο. Τρέφεται με σκυλοτροφή. Η αιτία που την οδήγησε σε αυτό…;
Ένα αδικοχαμένο σκυλί, ο Νίτρο.
Ο Νιτρο ήταν ένα ροτβάιλερ, που άφησε για λίγο καιρό η ανθρώπινη οικογένειά του σε ένα κέντρο φύλαξης ζώων. Όμως ο Νίτρο και άλλα 18 σκυλιά πέθαναν από την πίνα.
Η οικογένεια δεν είχε ιδέα γι’ αυτό κι όταν αναζήτησαν το ζώο τους το θέαμα ήταν ανατριχιαστικό, το σκυλί, νεκρό πλέον από τη εξαθλίωση έμοιαζε με σκυλί ράτσας ντόμπερμαν. Επίσης μετά από καιρό διαπιστώθηκε ότι άλλα 12 σκυλιά στο εν λόγω κέντρο βρισκόντουσαν στην ίδια κατάσταση με τον Νίτρο, και τα 7 από αυτά είχαν ήδη πεθάνει.
Οι σχετικοί νόμοι στο Οχάιο είναι πολύ «μαλακοί» και έτσι η οικογένεια δεν θα δικαιονόταν ποτέ για τον θάνατο του αδικοχαμένου Νίτρο. Τότε, η οικογένεια ξεκίνησε αγώνα μαζί με φιλοζωικές εταιρείες και πέρασαν από τα πρώτα «σκαλιά» της νομικής γραφειοκρατίας έναν αναθεωρημένο νόμο που προέβλεπε πολύ πιο αυστηρές ποινές για τους παραβάτες.
Ο νόμος έγινε ευρύτερα γνωστός με το όνομα του σκύλου της οικογένειας και ονομάστηκε από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. ως «ο νόμος του Νίτρο». Όταν, όμως, ο νόμος έφθασε στη Γερουσία, σκάλωσε έτσι η Νίκη Μουστάκη όταν έμαθε την ιστορία, την μοιράστηκε με όλο τον κόσμο μέσω του βίντεο αυτού και ανακοίνωσε ότι θα τρέφεται με σκυλοτροφή, μέχρι να περάσει οριστικά ο «νόμος του Νίτρο».
thebest.gr
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου