5


Translate

5 Ιουλ 2019

Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Φωτιά στα Σπάτα (Βιντεο + Φωτο)

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, τα οποία, προς το παρόν, δεν φαίνεται να κινδυνεύουν. Ισχυρές δυνάμεις στην περιοχή
Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς,
το πρωί της Παρασκευής, κοντά σε πολυκατάστημα στα Σπάτα.
Την ώρα που μαίνονται τα τρια πυρινα μετωπα στην Ευβοια, ξέσπασε νέα εστία φωτιάς, αυτή τη φορά σε υπαίθριο χώρο στον οικισμό «Βακαλόπουλο» στα Σπάτα.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, τα οποία, προς το παρόν, δεν φαίνεται να κινδυνεύουν. 

Στην περιοχή έχουν σπεύσει και επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αποτελούμενες από 15 οχήματα με 40 πυροσβέστες, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο, ενώ έχουν ζητηθεί ενισχύσεις με υδροφόρες από την Περιφέρεια Αττικής.
Το γεγονός ότι η εστία εντοπίζεται ανάμεσα σε διάσπαρτα σπίτια της περιοχής έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών για να προλάβουν τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αρτέμιδος, Δημήτρη Μάρκου, ο οποίος μίλησε στον ρ/σ «Θέμα104,6» η φωτιά ξέσπασε στην προέκταση της Αττικής οδού σε έναν λόφο κοντά σε πολυκατάστημα της περιοχής και καίει δασική θαμνώδη έκταση.
Ο ίδιος είπε, επίσης, ότι στο σημείο έχει μεταβεί ελικόπτερο για να κάνει ρίψεις νερού, ενώ επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια οι κάτοικοι των οποίων θα πρέπει να απομακρυνθούν.
«Η φωτιά κινείται προς το Πικέρμι» πρόσθεσε ο κ. Μάρκου.
.
πηγη  in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου