5


Translate

16 Αυγ 2019

«Υπάρχει κυβέρνηση; – Απίστευτο ότι είμαστε σε Ευρωπαϊκή χώρα του 2019»

Την ώρα που ο Μητσοτάκης κάνει τις διακοπές του στην Τήνο, οι εγκλωβισμένοι τουρίστες στην Σαμοθράκη εκφράζουν την αγανακτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διασύροντας τη χώρα παγκοσμίως και καταστρέφοντας την τουριστική κίνηση που επί τέσσερα χρόνια ήταν σέ ανοδική πορεία.

Αγανακτισμένος τουρίστας γράφει στο e-evros.gr:
«Εκατοντάδες κόσμου συνεχίζουμε να ταλαιπωρούμαστε από την όλη κατάσταση, να επιβαρυνόμαστε οικονομικά περαιτέρω διαμονή και διατροφή στο νησί πέραν τον προγραμματισμένων διακοπών μας, να αναγκαζόμαστε να κοιμόμαστε στα αυτοκίνητά μας ή και σε σκηνές ή και απλά στην ύπαιθρο.
Υπάρχει δε κόσμος που πρέπει να επιστρέψει στον τόπο κατοικίας του για εργασία, και όχι απλά χάνει μεροκάματα, αλλά επιβαρύνεται επιπλέον έξοδα για τα οποίο άγνωστο εάν θα αποζημιωθεί από κάποιον. Υπάρχει κόσμος που έχει αγορασμένα εισιτήρια αεροπορικά κλπ , κρατήσεις ξενοδοχείων σε άλλους προορισμούς που ζημιώνεται γιατί αναγκάζεται να τα ακυρώσει.
Σε μια χώρα της ΕΕ το 2019 είναι αδιανόητο να μην μπορεί να αποκατασταθεί από την πρώτη κιόλας μέρα η ακτοπλοϊκή γραμμή Αλεξανδρούπολης-Σαμοθράκης με την ναυλωση ενός κατάλληλου για τις συνθήκες πλοίου οχηματαγωγού-επιβατικού.
Τη στιγμή που οι πλοιοκτήτες κάθε χρόνο επιδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό για δρομολόγια σε νησιά όπως η Σαμοθράκη με λεφτά δηλαδή δικά μας που έχουμε χρυσοπληρώσει μέσω της δυσβάσταχτης φορολογίας, βλέπουμε ότι όταν απλά δεν τους συμφέρει βγάζουν την ουρά τους από έξω και οι μόνοι που την πληρώνουν και πάλι είναι οι πολίτες.»
Την ίδια στιγμή εγκλωβισμένοι τουρίστες που βρίσκονται στο λιμάνι της Καμαριώτισσας στέλνουν το δικό τους μήνυμα «Έχουμε εγκλωβιστεί στη Σαμοθράκη» «Υπάρχει κάποια κυβερνητική αρχή που να ενδιαφερθεί για τους εγκλωβισμένους τουρίστες στη Σαμοθράκη?»
πηγη thefact.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου