5


Translate

14 Αυγ 2019

Νεκρός άνδρας στον Άλιμο - Παρασύρθηκε από το τραμ - Έσωσε την 9χρονη βαφτιστήρα του (βίντεο)

Ένας άνδρας στην περιοχή του Αλίμου βρέθηκε νεκρός, όταν παρασύρθηκε από το τραμ, αφού πρόλαβε όμως να σώσει την 9χρονη βαφτιστήρα του.
Τη ζωή του έχασε 61χρονος άνδρας, όταν στην προσπάθειά του να περάσει τις γραμμές,
ακριβώς έξω από την κεντρική είσοδο της «Ακτής του Ήλιου» στον Άλιμο,όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο τραμ. 
Ο 61χρονος πήγαινε για μπάνιο με την 9χρονη βαφτιστήρα του.
Τελευταία στιγμή, πρόλαβε να σπρώξει τη μικρή, σώζοντάς τη από βέβαιο θάνατο, όπως αναφέρει ιστοσελίδα των νοτίων προαστίων. 
«Είδα τον άντρα με το κοριτσάκι να προσπαθούν να περάσουν απέναντι. Της κρατούσε το χέρι…Δυστυχώς δεν είχε δει το τραμ που ερχόταν με κατεύθυνση προς Πειραιά. Σε κλάσματα δευτερολέπτου το τραμ, έπεσε πάνω του και τον πέταξε πάνω σε μια σιδερένια κολόνα. Το κοριτσάκι, σώθηκε από θαύμα, αφού πέρασε ξυστά δίπλα του», ανέφερε σε κατάσταση σοκ νεαρός αυτόπτης μάρτυρας.
Αμφιλεγόμενη είναι πάντως η χρησιμότητα και κυρίως η τοποθέτηση του τραμ στο ενδιάμεσο της πόλης. Μήπως πρέπει να αναθεωρηθεί η καθ' αυτόν τον τρόπο ύπαρξή του;
Το τραμ είναι υπερβολικά αργό ενώ περνώντας μέσα από τον αστικό ιστό κόβει μέση περιοχές των νοτίων προαστίων, όχι μόνο τον Άλιμο αλλά και άλλες όπως πχ. τη Γλυφάδα, αποτελώντας ταυτόχρονα κίνδυνο για τους πεζούς και αιτία μποτιλιαρίσματος για τα αυτοκίνητα.
.
πηγη pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου