5


Translate

9 Αυγ 2019

Τόσα χρήματα αξίζει η ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ

Μετά τη Βικτόρια Πλζεν, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πάρει μια ακόμα πρόκριση στα προκριματικά του Champions League. Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν 1-0 την Μπασακσεχίρ εκτός έδρας και πλέον έχουν τον πρώτο λόγο για να συμμετάσχουν στα πλέι οφ της κορυφαίας
διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ένα παιχνίδι που σημαίνει πολλά όχι μόνο για την χώρα μας και τους επιπλέον βαθμούς που θα της δώσει στην κατάταξη της UEFA, αλλά και για τον ίδιο τον Ολυμπιακό, που θα βρίσκεται ένα βήμα πριν από τους "χρυσοφόρους" ομίλους του Champions League.

H ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο Champions League, εκεί όπου ανήκει η ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά σκέφτεται και τα χρήματα που θα εισπράξει μόνο από την παρουσία της στα πλέι οφ. 

Ο Ολυμπιακός, αφού απέκλεισε τη Βικτόρια Πλζεν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League και μαζί το ποσό των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ. Ακόμα κι αν αποκλειστεί από την Μπασακσεχίρ, έχει εξασφαλισμένη την ευρωπαϊκή  του παρουσία μέχρι τον Δεκέμβριο, αλλά κι ένα αρκετά μεγάλο πόσο. 

Στην περίπτωση που αποκλείσει την ομάδα της Τουρκίας τότε θα λάβει πέντε εκατομμύρια ευρώ. Τόσα χρήματα παίρνουν οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα πλέι οφ του Champions League. Αν στα πλέι οφ αποκλειστούν οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν εισπράξει το ποσό των 13 εκατ. ευρώ. Τα οκτώ για την είσοδο στους ομίλους του Europa και τα πέντε για την παρουσία στα πλέι οφ. Δηλαδή  η ρεβάνς με τη Μπασακσεχίρ αξίζει 13.000.000 ευρώ για τον Ολυμπιακό!
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου