5


Translate

12 Μαρ 2020

Κανονικά το Ολυμπιακός-Γουλβς και το Europa - Σε πέντε μέρες οι αποφάσεις για ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πρωταθλήματα και Euro!

Κανονικά θα διεξαχθούν οι αποψινές αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του Europa League, μεταξύ των οποίων και το Ολυμπιακός-Γουλβς στις 10:00 το βράδυ!
Η UEFA ανακοίνωσε πως την Τρίτη (17/3) θα υπάρξει μία ευρεία τηλεδιάσκεψη
με αφορμή τη ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού.

Σε αυτήν τα μέλη της συνομοσπονδίας θα αποφασίσουν για το αν θα συνεχιστούν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ανάμεσα στις οποίες το Champions League και το Europa League, καθώς και οι εγχώριες διοργανώσεις.

Παράλληλα, θα συζητηθεί και η τύχη του Euro που είναι προγραμματισμένο για το προσεχές καλοκαίρι.

Με βάση την επίσημη ενημέρωση της UEFA, λοιπόν, αλλά και λένε από τον Ολυμπιακό, τα παιχνίδια του Europa League θα διεξαχθούν σήμερα κανονικά.

«Στο φως των ραγδαίων εξελίξεων με τη διάδοση του κορονοϊού σε όλη την Ευρώπη και με βάση την ανάλυση του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, η UEFA προσκαλεί τα μέλη και τους εκπροσώπους των 55 μελών των ομοσπονδιών μαζί με τα συμβούλια των ευρωπαϊκών συλλόγων, των ευρωπαϊκών λιγκών, αλλά και των εκπροσώπων της FIFpro να συμμετέχουν σε μία ευρεία τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 17 Μαρτίου, προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στη συζήτηση θα συμπεριληφθούν όλα τα πρωταθλήματα και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου και του Euro 2020», αναφέρει η ανακοίνωσή της.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου