Η Maria-Paz de Peña και οι συνάδελφοί της επισημαίνουν στην
επιθεώρηση Journal of Agricultural and Food Chemistry πως οι φαινόλες
που κάνουν το διάσημο ρόφημα τόσο ωφέλιμο μπορούν να εξαχθούν από τους
χρησιμοποιημένους κόκκους καφέ και να αξιοποιηθούν. . Εάν
χρησιμοποιηθούν ως
πρόσθετα τροφίμων μπορούν να βελτιώσουν τις ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες άλλων προϊόντων τροφίμων, υποστηρίζουν.
Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΦΕ ΒΟΗΘΑΕΙ
Στον καθαρισμό των αρτηριών μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο καρδιακών νόσων
«Ασπίδα» προστασίας κατά του καρκίνου του ήπατος
medicalland.gr
πρόσθετα τροφίμων μπορούν να βελτιώσουν τις ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες άλλων προϊόντων τροφίμων, υποστηρίζουν.
Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΦΕ ΒΟΗΘΑΕΙ
Στον καθαρισμό των αρτηριών μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο καρδιακών νόσων
«Ασπίδα» προστασίας κατά του καρκίνου του ήπατος
medicalland.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου