5


Translate

10 Αυγ 2019

Κατσάδα Μαρτίνς στους παίκτες για τα λάθη στην Πόλη

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια μεγάλη νίκη στην Κωνσταντινούπολη επικρατώντας της Μπασακσεχίρ με 1-0 αλλά η πρόκριση δεν έχει ακόμα κριθεί και είναι σίγουρο πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να δείξουν πολύ μεγάλη προσοχή στην ρεβάνς.


Ο προπονητής της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλά πως το δεύτερο ματς με την τουρκική ομάδα θα είναι μάχη και έστειλε το σχετικό μήνυμα στους παίκτες του στη σημερινή προπόνηση.

Ο Πορτογάλος μάζεψε τους παίκτες του και έδειξε βίντεο με στιγμιότυπα από το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης κάνοντας έντονες παρατηρήσεις στους ερυθρόλευκους. Ο προπονητής του Ολυμπιακού εστίασε σε λάθη που έγιναν και μάλιστα μίλησε με αυστηρό ύφος στους ποδοσφαιριστές θέλοντας προφανώς να δείξει πως η νίκη που πέτυχε η ομάδα του δεν σβήνει τα λάθη που έγιναν και τα οποία δεν του άρεσαν καθόλου.

«Είναι σημαντικό ότι νικήσαμε αλλά κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε κάνει τέτοια λάθη και ενώ είχαμε μιλήσει αναλυτικά για το τι έπρεπε να προσέξουμε. Δεν θέλω να ξαναδώ αυτή την εικόνα γιατί θα μας στοιχίσει ακριβά» ήταν τα πρώτα λόγια του 49χρονου τεχνικού.

Ο Μαρτίνς έδειξε ανέλυσε φάση προς φάση τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στην Κωνσταντινούπολη και μάλιστα έκανε και παρατηρήσεις σε προσωπικό επίπεδο σε αρκετούς παίκτες για πράγματα που δεν έγιναν σωστά στο ματς.

Είναι ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε ατομικά στον Ποντένσε επισημαίνοντας στον Πορτογάλο ακραίο επιθετικό τι δεν έκανε σωστά στο πρώτο ημίχρονο για να βοηθήσει την ανάπτυξη της ομάδας του.

«Σας ξαναλέω ότι η πρόκριση δεν έχει κριθεί και δεν θέλω να ξαναδώ τα λάθη που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Είναι ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσο εύκολα το λάθος. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μάχη στην ρεβάνς. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο κι όποιος πιστεύει ότι έχουμε περάσει να το… ξεχάσει.

Θέλω να σας δω έτοιμους για να δώσετε το 100% στην ρεβάνς. Πρέπει να δουλέψουμε καλά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ξεχάστε το σκορ του πρώτου αγώνα. Μην σκέφτεστε τι έγινε. Να έχουμε το μυαλό μας μόνο στο παιχνίδι της Τρίτης», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν στου Ρέντη σε δύο γκρουπ, με τους παίκτες που έπαιξαν στο ματς της Πόλης να κάνουν αποθεραπεία. Την Κυριακή η προπόνηση των ερυθρόλευκων θα πραγματοποιηθεί στο Καραϊσκάκη, καθώς αυτό ζήτησε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Φράνκο Σολδάνο πήγε στου Ρέντη και χαιρέτησε τον Μαρτίνς και τους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς έφυγε για την Αργεντινή για να υπογράψει στην Μπόκα Τζούνιορς.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου