5


Translate

16 Αυγ 2019

Το Ολοκαύτωμα της Εύβοιας και οι τουρίστες του Αιγαίου: Κριτικάρουν από τις ξαπλώστες, Κυβέρνηση και Μητσοτάκη για σόου

Τίποτα, ούτε οι καταστροφικές πυρκαγιές της Εύβοιας, στάθηκαν ικανές να διακόψουν τις καλοκαιρινές διακοπές του ΣΥΡΙΖΑ, αφού η συνολική του παρουσία χαρακτηρίζεται από υποτονικότητα και εξαντλήθηκε στα απολύτως απαραίτητα.
Εκτός από τις περιπτώσεις των Βαγγέλη Αποστόλου, ο οποίος όμως εκλέγεται στην Εύβοια και του...
Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος εξελίσσεται σε... «σημαία» της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς θλίψη πολλών στην Κουμουνδούρου, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην ουσία άφαντος από τις τραγικές σιγμές που έζησε επί ένα τριήμερο η Ελλάδα.
Και όχι μόνο. Ενώ όλοι αυτοί θα έπρεπε να ντρέπονταν ή τουλάχιστον να κρύβονται, γράφτηκαν και ειπώθηκαν διάφορα αήθη για τον τρόπο που η κυβέρνηση χειρίστηκε σε επικοινωνιακό επίπεδο το ζήτημα των καταστροφικών πυρκαγιών, ασκώντας... μάλιστα κριτική για την απόφαση του πρωθυπουργού να διακόψει τις ολιγόημερες διακοπές του και να βρεθεί στις δοκιμαζόμενες περιοχές, κάνοντας λόγο για επικοινωνιακό σόου.
Από το στόχαστρο της κριτικής ορισμένων δεν γλίτωσε ούτε η επιλογή του κ. Μητσοτάκη να παραστεί στους εορτασμούς στο νησί της Μεγαλόχαρης.
Παράλληλα, σε όλους έκανε αρνητική εντύπωση η «ηχηρή» απουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης όλη αυτή την περίοδο, όπου οι πύρινες φλόγες απειλούσαν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.
Είναι γνωστό ότι ο κ.Τσίπρας, σύμφωνα με διαρροή από τον ΣΥΡΙΖΑ, έφυγε εκτός Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα για την Ισπανία οικογενειακώς. Μέχρι εδώ κανένα πρόβλημα, μια και όλοι έχουν το δικαίωμα στην ...ανάπαυλα. Όμως, δεν έπρεπε να έχει μείνει στη θέση του ένα ισχυρό επιτελείο;
Tο κόμμα συνολικά μετά το κλείσιμο της βουλής μάλλον πήγε και εκείνο διακοπές, αφού η συνολική του παρουσία χαρακτηρίζεται από υποτονικότητα και εξαντλήθηκε στα απολύτως απαραίτητα.
Ορισμένοι εκτιμούν ότι η απουσία Τσίπρα από τα δημόσια πράγματα πιθανόν να κρύβει και έναν βαθμό σκοπιμότητας, θέλοντας να καταδείξει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι καιρός ( αντιπολίτευση γαρ) εκτός από τον ίδιο να δραστηριοποιηθούν και άλλα στελέχη, μια και ο τέως πρωθυπουργός τα τελευταία 4,5 χρόνια βρισκόταν στο επίκεντρο.
Όποια εξήγηση και αν τελικώς ισχύει το συμπέρασμα είναι ένα: Σε αντίθεση με την κυβέρνηση, η οποία δείχνει να έχει βηματισμό, ο οποίος ασφαλώς και θα πρέπει να αξιολογείται, να σχολιάζεται και να επικρίνεται εφόσον χρειάζεται, η αντιπολίτευση ακόμα δεν έχει «ρολάρει» όπως λένε στον αθλητισμό
Σε κάθε περίπτωση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά την επαναλειτουργία του κοινοβουλίου, την προσεχή εβδομάδα θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να μετρήσουν δυνάμεις..
πηγη  lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου