5


Translate

18 Αυγ 2019

Sold out o αγώνας Ελλάδα-Σερβία

Στις 20:30 (ΕΡΤ Sports) το τζάμπολ του τρίτου, τελευταίου και πιο δύσκολου φιλικού της Ελλάδας στο τουρνουά Ακρόπολις
Με τον καλύτερο τρόπο θα ολοκληρωθεί το τουρνουά Ακρόπολις καθώς όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ καθώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την τελευταία ημέρα του.
Φυσικά οι περισσότεροι θα πάνε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν στις 20:30 τον άτυπο τελικό ανάμεσα σε Ελλάδα και Σερβία.


Είχε προηγηθεί η μεγάλη προσέλευση στο προηγούμενο διήμερο (πάνω από 12.000 θεατές την Παρασκευή και το Σάββατο).
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η Ελλάδα θα παραταχθεί στο παρκέ με έντεκα παίκτες θα αγωνιστεί σήμερα αφού εκτός του Κώστα Σλούκα, εκτός θα μείνουν για προληπτικούς λόγους και οι Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου.



Ο πρώτος είχε δεχτεί μια γονατιά στον μηρό στον αγώνα με την Ιταλία και ο δεύτερος είχε έναν μυϊκό σπασμό στη μέση στο ματς με την Τουρκία. Η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθούν.
Έτσι η Εθνική θα παραταχθεί με τους Καλάθη, Κόνιαρη, Αθηναίου, Λαρεντζάκη, Βασιλόπουλο, Θ. Αντετοκούνμπο, Γ. Αντετοκούνμπο, Πρίντεζη, Μήτογλου, Μπουρούση και Παπαγιάννη.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για τα εισιτήρια της τρίτης ημέρας του «Ακρόπολις»:
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την σημερινή τρίτη και τελευταία ημέρα (18/8) του Τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank, που περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Τουρκία-Ιταλία (18:00) και Ελλάδα-Σερβία (20:30). Κατά συνέπεια, τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά.

Η ΕΟΚ και η Εθνική Ανδρών ευχαριστούν τους φιλάθλους για την έμπρακτη συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. 

πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου