5


Translate

15 Σεπ 2019

Πλήρης υποταγή! H Κύπρος παρέδωσε στα Κατεχόμενα την τουρκική σημαία που πήρε ο 16χρονος -Πατέρας του ήρωα Σολωμού Σολωμού: «Τί έγκλημα έκανε»

Υποταχθήκαμε στους Τούρκους και επίσημα! Η Κύπρος επέστρεψε στους εισβολείς του νησιού τη σημαία που κατέβασε ο μικρός ήρωας Σάββας και τη φωτογραφία του εισβολέα και υπεύθυνου για τις δολοφονίες των αγνοούμενων Ραούφ Ντενκτάς.


Το περιστατικό με τον Ελληνοκύπριο μαθητή, που αφαίρεσε την τουρκική σημαία από ιστό του Δημοτικού Σχολείου στην κατεχόμενη Λύση, στο τουρκοκρατούμενο βόρειο τμήμα της Κύπρου, σχολίασε ο κ. Σπύρος Σολωμός, πατέρας του ήρωα Σολωμού Σολωμού που δολοφονήθηκε από τους Τούρκους όταν επιχείρησε να κατεβάσει τη σημαία του Αττίλα στη Δερύνεια, τον Αύγουστο του 1996. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι στην Κύπρο, που συνέδεσαν τα δύο περιστατικά.
Ο κ. Σολωμός μίλησε στο sigmalive.com με δυσκολία, εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, και αρκέστηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την κίνηση του 16χρονου μαθητής, διερωτώμενος: «τι έγκλημα έκανε».
Εκτός από τους «Γκρίζους Λύκους» και τουρκικά ΜΜΕ που έχουν στοχοποιήσει τον 16χρονο μαθητή, δυστυχώς στην ίδια κατεύθυνση κινείται τις τελευταίες μέρες και μερίδα του έντυπου τύπου, κυβερνητικού και αντιπολιτευόμενου, στην Κύπρο.
Μιλώντας στον Alpha Κύπρου, ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου, μετέφερε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η τουρκική η σημαία και η φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς, που είχε πάρει μαζί του φεύγοντας ο 16χρονος, επεστράφησαν στα κατεχόμενα.

«Το έχω ακούσει αυτό δεν μπορώ να σας δώσω πληροφορίες με βεβαιότητα» δήλωσε συγκεκριμένα ο ίδιος, αρνούμενος κάθε συνεργασία με το ψευδοκράτος για την υπόθεση, μετά την -άνευ περιεχομένου- έκδοση εντάλματος σύλληψης του Ε/Κ μαθητή, που οι κατοχικές «Αρχές» υποστηρίζουν πως έχουν ταυτοποιήσει.
 πηγη pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου