5


Translate

6 Οκτ 2019

Άλωσε το «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ολυμπιακός, 2-1 τον Άρη με ανατροπή

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League επέστρεψε ο Ολυμπιακός, καθώς έφυγε με ένα πολύτιμο τρίποντο από το «Κλεάνθης Βικελίδης».
Οι Πειραιώτες, αν και βρέθηκαν να χάνουν στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, με δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών,
έκαναν την ανατροπή και με 2-1 σκορ, πέτυχαν μία σπουδαία νίκη στη μάχη που δίνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τους γηπεδούχους, καθώς πήραν το προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Ματίγια εκτέλεσε το φάουλ και ο Ντιγκινί με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σα, με τη βοήθεια και του δεξιού δοκαριού!
Στο 33ο λεπτό όμως οι Πειραιώτες έφτασαν στην ισοφάριση με σκόρερ τον Μασούρα, ο οποίος μετά από σέντρα του Τσιμίκα, νίκησε με κεφαλιά τον Έμαν.
Μάλιστα πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Μαρτίνς πέτυχε και δεύτερο τέρμα, με τον Ελ Αραμπί να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του γκολκίπερ του Άρη, κάνοντας το 2-1.
Στο 43ο λεπτό ο Σουντανί πέτυχε γκολ, ωστόσο αυτό ακυρώθηκε για χέρι του σκόρερ, αφότου ο Tζοβάρας τσέκαρε ο ίδιος τη φάση στο VAR.
Σε δύο αναγκαστικές αλλαγές έχει προχωρήσει στο ματς ο Μαρτίνς, καθώς μετά τον Ποντένσε, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 38' (τον αντικατέστησε ο Σουντανί) πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Τσιμίκας, δίνοντας έτσι τη θέση του στο 57' στον Τοροσίδη.
Άρης-Ολυμπιακός 1-2
Γκολ: 6' Ντιγκινί (Άρης), 33' Μασούρας (Ολυμπιακός), 38' Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός)
Κίτρινες: Μπρούνο Γκάμα (Άρης), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Κόρχουτ (Άρης), Σούντγκρεν (Άρης), Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Σεμέδο (Ολυμπιακός), Σα (Ολυμπιακός)
Κόκκινες:
Δοκάρια:
Άρης: Έμαν, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (46' Μαντσίνι), Γκάμα (75' Μαρτίνες), Ντιγκινί (83' Τόνσο), Ιντέγε
Ολυμπιακός: Σα, Ομάρ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τσιμίκας (57' Τοροσίδης), Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε (38' Σουντανί), Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί (83' Γκερέρο)






Πηγή zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου