5


Translate

11 Οκτ 2019

"Ο Άσαντ δίνει το ελεύθερο για την εισβολή στο Κουρδιστάν"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
Ξεχάστε το! Αυτή τη φορά κανείς δεν θα προστρέξει
να βοηθήσει την... ηγετική ομάδα του Κουρδικού YPG,
με τις σημαίες ευκαιρίας ΗΠΑ, Ισραήλ, Ε.Ε.
Η παράσταση μπαλέτου με το αζημίωτο οικονομικό όφελος,
τις συμμαχίες, τα διπλά, τριπλά, τετραπλά παιχνίδια τους
κάηκαν κι έσκαψαν οι ίδιοι τον λάκκο τους για την ταφή τους.
Αν δεν προλάβουν οι Κούρδοι πολίτες να τους κρεμάσουν.

«Πρώτα υπέγραψαν το σύμφωνο με το διάβολο σε τμήμα της Συρίας
που κατάκτησαν μαζί με τον "ελεύθερο συριακό στρατό",
προσφέροντας βάση στα στρατεύματα και τις μυστικές υπηρεσίες
των ΗΠΑ, του Ισραήλ, της Γαλλίας κι άλλων χωρών της ΕΕ.
Πλούτισαν κλέβοντας το πετρέλαιο του λαού της Συρίας και το λαθρεμπόριο,
πουλώντας στον Ερντογάν και το κατοχικό καθεστώς στην Παλαιστίνη»
Η ηγετική ομάδα του όποιος με πληρώνει περισσότερα (Ypg)
κι οι ιδεολογικοί μέντορες του σιωνιστικού Pkk
Ο Άξονας της Αντίστασης, η Συρία, το Ιράν κι η Ρωσία, αν κι επισήμως καταδικάζουν την επέμβαση Ερντογάν, θα παραμείνουν θεατές τρώγοντας ποπ κορν.
Άλλωστε, πριν ακόμη την είσοδο της Ρωσίας στη Συρία, υπάρχουν τα δεδομένα που κανένας δημοσιογράφος, ή δημοσιολόγος-αναλυτής κι ακόμη περισσότερο περισπούδαστος καθηγητής διεθνών σχέσεων στην Ελλάδα -δηλαδή όλοι αυτοί που έχουν μόνιμο στασίδι στα ΜΜΕ-, κρύβουν επιμελώς.
Στο κατεχόμενο τμήμα της βόρειας Συρίας ο εναέριος χώρος είναι επισήμως δηλωμένος -με την είσοδο των ΗΠΑ, πριν την επέμβαση της Συρίας-, ελεγχόμενος από τους Αμερικανούς με την επίσημη αιτιολόγηση που έχει καταθέσει και στο Συμβούλιο Ασφαλείας στον ΟΗΕ: "καταπολέμηση της τρομοκρατίας". Σ' αυτό το τμήμα, επιμελώς ποτέ δεν έχουν επιχειρήσει Ρωσικά ή Συριακά αεροσκάφη. Διέλευση Ρωσική γίνεται πάντα σε συνεννόηση με τους Αμερικανούς.
Ελήφθη;
Ελληνική αποστολή αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό στην Αδέσποτη κι Αδούλωτη Δαμασκό, μαζί με τον Ουαλίντ Μουάλεμ... πριν η εγχώρια "αριστερά"  προσχωρήσει ολότελα χωρίς "ντροπές" στη νέα εποχή" της "μεταρρυθμιστικής αριστεράς", στην λεγόμενη "Realpolitik"... Κι όσοι έχουμε συνομιλήσει μαζί του και σφίξει το χέρι του γνωρίζουν πολύ καλά τι πατριώτης είναι, αλλά και πόσο πολύ αγαπάει την Ελλάδα [φωτο από: Ο Γιάννης Μπανιάς δεν θα έμενε σιωπηλά ένοχος]

Πάνω κι από το πεδίο των μαχών της ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας με την "αραβική άνοιξη made in USA", έχουμε τη Μεγάλη Σοβιετική Σχολή Διπλωματίας με τους σπουδαγμένους σ' αυτό το μεγάλο σχολειό της ΕΣΣΔ: Σεργκέι Λαβρόφ και Ουαλίντ Μουάλεμ.
Έτσι στήθηκε η παγίδα κι έπεσαν μέσα ο Ερντογάν κι η δύση.
Ο Ερντογάν έπεσε στην παγίδα της Συρίας και θα πνιγεί στο βάλτο που θα τον κάνει να "φτύσει το γάλα της μάνας του" για όλα του τα εγκλήματα εναντίον του λαού της Συρίας.
Η Ρωσία, το Ιράν κι η Συρία δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο να εμπλακούν σε ένα πόλεμο όπου οι εμπλεκόμενοι είναι:

- Η Τουρκία, χώρα στυλοβάτης του ΝΑΤΟ...
- Οι ΗΠΑ με πιό γοργά βήματα από την αρχική παρουσία της στην περιοχή, όταν το Νοέμβρη του 2018 το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επισημοποίησε σε παγκόσμιο επίπεδο την ανάληψη πολιτικής και στρατιωτικής καθοδήγησης των Κουρδικών δυνάμεων στη Βόρεια Συρία, που μαζί με αμερικανικές, γαλλικές κι ισραηλινές δυνάμεις κατέχουν με τη βία Συριακά εδάφη [Βλέπε σε: Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έθεσε υπό την προστασία του τους Κούρδους στην κατεχόμενη Βόρεια Συρία].
- Το Ισραήλ που είχε την ευθύνη εκπαίδευσης των τρομοκρατών σε στρατόπεδα της Τουρκίας, ώστε να εισέλθουν στη Συρία για να ανατρέψουν τον "δικτάτορα" Άσαντ. Επιπροσθέτως, το σιωνιστικό καθεστώς απαρτχάιντ στην Παλαιστίνη, συντονίζει, χρηματοδοτεί, εξοπλίζει, καθοδηγεί με στρατιωτικούς συμβούλους από την πρώτη ημέρα που κατόρθωσε να πείσει τον Οτσαλάν πως πρέπει να εγκαταλείψει το ασφαλές καταφύγιο της Δαμασκού και να μεταφέρει την πολιτική μάχη για τους Κούρδους στην Ευρώπη.
- Η Γαλλία που κατόρθωσε να μπει κι αυτή στο πλιάτσικο της Συρίας -ως χώρα κτήτορας της Συρίας με την αποικιοκρατία-, όταν οι Κούρδοι υπέγραψαν και με τον Μακρόν συμφωνία τον Απρίλη του 2018 κι η Γαλλία έστειλε τη "Λεγεώνα των Ξένων" για να δημιουργηθεί το "Συριακό Κουρδιστάν". «H Γαλλία θα προσφέρει υποστήριξη για να σταθεροποιηθεί Κουρδιστάν στη Συρία... Ο Macron υποσχέθηκε στρατεύματα»... διαβεβαίωσαν τη διεθνή κοινή γνώμη [Βλέπε σε: Η ηγεσία του κουρδικού YPG εναπόθεσε τώρα ελπίδες και στον "αντιιμπεριαλιστή" Μακρόν].
- Οι Κούρδοι που σε διάστημα  των 8 χρόνων της ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας, συμμάχησαν κι "έδωσαν κώλο ακόμη και στο διάβολο" όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας, αρκεί να ήταν η αμοιβή ικανοποιητική.
.
Μισθοφόροι, υπέγραψαν επίσημη Συμφωνία και πολέμησαν μαζί με τους άλλους μισθοφόρους του "ελεύθερου συριακού στρατού" το δικτατορικό καθεστώς Άσαντ, δολοφονώντας, αποκεφαλίζοντας, βιάζοντας γυναίκες, καταστρέφοντας εκκλησίες και τζαμιά... με αποκορύφωση το Χαλέπι (σήμερα αυτοί οι δύο είναι αντίπαλοι, αφού τον FSA αγόρασε ολοκληρωτικά ο Ερντογάν).
Ο Μύθος που κατασκεύασαν οι σιωνιστές για τους Κούρδους: 69ο Φεστιβάλ των Καννών, Μάης 2016, το πιο διάσημο διεθνές κινηματογραφικό γεγονός, η κορυφή της 7ης Τέχνης, ο γνωστός "πατέρας" της "αραβικής άνοιξης made in USA", ο σιωνιστής Bernard-Henri Lévy πρωταγωνίστησε με την ταινία προπαγάνδας των Κουρδικών αγώνων, των ηρωικών "Πεσμεργκά" (αυτοί που αντιμετωπίζουν το θάνατο)... [Βλέπε σε: "Νέα Μέση Ανατολή"... με εργαλείο τους Κούρδους!]
Το Ισραήλ ανέλαβε την εκπαίδευσή τους και την προπαγάνδα σε όλα τα ΜΜΕ και τα περιοδικά Lifestyle για τον μύθο της πανέμορφης Κούρδισσας αντάρτισσας με το τουφέκι στο χέρι, που κατασκευάζεται σε πανάκριβα στούντιο.
Η μεγάλη μπίζνα για την ηγεσία των Κούρδων ήταν η πώληση του πετρελαίου της Συρίας που απαλλοτρίωναν με την άδεια των ΗΠΑ και διοχέτευαν στο λαθρεμπόριο με το Ισραήλ και τον Ερντογάν. Εξ ου κι επίσημη δήλωση Τραμπ: «Οι Κούρδοι μας βοήθησαν ενάντια στον ISIS, αλλά τους πληρώσαμε», που προσπαθεί να ξεφύγει από την παγίδα του Άξονα της Αντίστασης.
Σήμερα οι ιμπεριαλιστές κι οι λακέδες τους, οι φονιάδες και πλιατσικολόγοι που ήθελαν να γονατίσουν το λαό της Συρίας, παλεύουν στον τάφο τους με τα δικά τους φίδια.
Ποιος λογικός πολίτης κι όχι σε διατεταγμένη υπηρεσία, ή αυτός που ζει ακόμη με τον μύθο των "Κουρδικών αγώνων" και επιμένει να κρατάει κλειστά τα μάτια τους θεωρόντας "στρατηγικό λάθος" της κουρδικής ηγεσίας όλα τα παραπάνω, νομίζει ότι θα πρέπει η Συρία και η Ρωσία να μπουν σε πόλεμο με τους Νατοϊκούς που σφάζονται;
Όταν ο ίδιος ο γνωστός ΟΗΕ δεν έχει αμφισβητήσει ούτε σπιθαμή γης της Συρίας, γιατί η Δαμασκός, η Τεχεράνη κι η Μόσχα δεν θα πρέπει να περιμένουν την απλή εκκένωση ΟΛΩΝ των ξένων στρατευμάτων και τη νόμιμη παράδοση αυτού του βόρειου τμήματος της ποτισμένης με αίμα Μαρτύρων της Συρίας;
Αυτή είναι η ωμή αλήθεια.
Στην Ευρώπη δεν υπάρχει πλέον κανένας με "σώας τα φρένας" που πιστεύει πως οι Κούρδοι που ζουν στη Συρία "δεν επιθυμούν ούτε την εξουσία, ούτε Κουρδιστάν στη Συρία, αλλά απλώς μια αυτοδιάθεση μέσω της άμεσης δημοκρατίας". Αυτό το αφήγημα-παραμύθι έχει τελειώσει οριστικά μ' αυτό που συμβαίνει και κυρίως αφορά τους λεγόμενους"Κούρδους της Συρίας".
Στις 16 Φλεβάρη 2018, όταν οι Τσέτες (κατοχικές δυνάμεις Κούρδων στη Βόρεια Συρία, μαζί με δυνάμεις των ΗΠΑ, Γαλλίας και Ισραήλ) ευαγγελιζόταν "Συριακό Κουρδιστάν" σε εδάφη Συριακής γης ποτισμένης με αίμα ηρώων, ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Hassan Nasrallah -σήμερα αποδείχθηκε "μάντης"-, είχε προβλέψει επακριβώς ότι συνέβη με τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών:
«Χεζμπολάχ: Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τις Κουρδικές Δυνάμεις στη Συρία ως "Εργαλεία".
«Στη μάχη του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, το μοναδικό χαρτί των Λιβανέζων είναι η αντίσταση... οι συριακές κουρδικές δυνάμεις χρησιμοποιούνται ως "εργαλεία" από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την απονομιμοποίηση της συριακής κυβέρνησης... η Ουάσινγκτον θα τους εγκαταλείψει...» (Βλέπε: H Αφρίν δεν έπεσε... παραμένει κατεχόμενη!).
Το μόνο όπλο που απομένει στην "πολιτισμένη" δύση είναι η προπαγάνδα, με ελπίδα να βρεθεί μια "λύση" απεμπλοκής σ' αυτή την Νατοϊκή εγκληματική εσωτερική διαπάλη που έχει θύματα αθώους κι άμαχους πολίτες. Έτσι "αριστεροί" αρθρογράφοι μιλούν για καθήκον του Άσαντ και του Πούτιν να επέμβουν, αλλά και επιρρίπτοντας στη Ρωσία και Συρία την ευθύνη για αυτό το Νατοϊκό μακελειό.
Η ναυαρχίδα της ιταλικής ιμπεριαλιστικής "αριστεράς", των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων"... η ιταλική "Repubblica" μας ενημερώνει: "Ο Άσαντ δίνει το ελεύθερο για την εισβολή στο Κουρδιστάν"!
Πέρασαν και στην αντεπίθεση ξεπερνώντας τον Γκαίμπελς...
Ήδη βάπτισαν κράτος... "Κουρδιστάν"... το υπό Νατοϊκή παράνομη κατοχή έδαφος της Συρίας.
Ήδη απαιτούν να υπερασπιστεί ο Άσαντ το "Κράτος Κουρδιστάν" σε κατεχόμενα Συριακά εδάφη με δεκάδες αμερικανικές βάσεις...
"Γι' όλα φταίει ο Πούτιν κι ο Άσσαντ"!
Κανένας "ευαίσθητος" δεν επισημαίνει πως Τουρκία "μπαίνει" ή βομβαρδίζει εντός Συριακού εδάφους το λαό στο κατεχόμενο τμήμα της βόρειας Συρίας... λαό που συνθέτουν σε συντριπτικά ποσοστά Άραβες, Ελληνορθόδοξοι, Αρμένιοι, Ασσύριοι, Παλαιστίνιοι πρόσφυγες ακόμη από το 1948... και Κούρδοι -προσοχή... και Κούρδοι.
Ο πατέρας Άσαντ τους ήθελε Ακρίτες... που να σκεφθεί ότι μια ημέρα το στόμα που τάισε και προστάτευσε από τους Τούρκους, όχι απλά θα δαγκώσει το χέρι που το ταΐζει, αλλά θα γίνει κι υπηρέτης του ισραηλινού κατοχικού καθεστώτος...
Ντροπή... ο Άσαντ με τον ιμπεριαλιστή Πούτιν πουλάει το Κουρδιστάν, δεν υπερασπίζεται τις αμερικανικές-κουρδικές βάσεις στο "Συριακό Κουρδιστάν"... Ένοχος... να παραπεμφθεί σε διεθνές δικαστήριο εγκληματιών πολέμου...
Τι άλλο θα δούμε και θ' ακούσουμε;
Δεν χάσαμε το δάσος, αλλά και το δέντρο... θεωρούν όλους μας με μνήμη χρυσόψαρου...
8 ολόκληρα χρόνια νεκρική σιωπή για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ κατοχή της βόρειας Συρίας (ας αφήσουμε το λαθρεμπόριο και τη συναλλαγή των Κούρδων με τον φασίστα Ερντογάν και τους "συντρόφους" του "ελεύθερου συριακού στρατού"), από στρατεύματα και ΒΑΣΕΙΣ Αμερικανών, ισραηλινών και Γάλλων, με ορντινάντσες-χωροφύλακες τους μεταφερόμενους "κομαντάντε" μετά από εκπαίδευσή τους στη Μοσάντ...
8 ολόκληρα χρόνια νεκρική σιωπή για την κατεχόμενη περιοχή της Συρίας, όπου οι φιλοξενούμενοι στην περιοχή Κούρδοι ζούσαν ειρηνικά με τους Άραβες, Αρμένιους, Ασσυρίας, Ελληνορθόδοξους, Παλαιστίνιους πρόσφυγες από το 1948, αν κι ήταν οι Κούρδοι ένα ποσοστό της τάξης του 7%....
8 ολόκληρα χρόνια νεκρική σιωπή για τη Λαϊκή Αντίσταση στην κατεχόμενη βόρεια Συρία. Λαϊκή Αντίσταση με καρδιά τους Ελληνορθόδοξους και δυνάμεις φίλια προσκείμενες στη Χεζμπολάχ...
8 ολόκληρα χρόνια νεκρική σιωπή για τις δολοφονίες του κατεχόμενου πληθυσμού από τους Κούρδους, τους βιασμούς γυναικών και κοριτσιών, τις πυρπολήσεις εκκλησιών και τζαμιών, το κλείσιμο των σχολείων Αρμενίων, Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου, σχολείων της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας, από τους Κούρδους που έφθασαν στην περιοχή από το Τελ Αβίβ ως "ηγέτες" λαϊκού ξεσηκωμού για την εγκαθίδρυση της "σοσιαλιστικής Κουρδικής δημοκρατίας"...
8 ολόκληρα χρόνια νεκρικής σιωπής για το δολοφονικό εμπάργκο εναντίον της Συρίας, για τη διακοπή διπλωματικών σχέσεων, για την προσφορά της Ελλάδας ως κέντρο του "ελεύθερου συριακού στρατού"...
8 ολόκληρα χρόνια σιωπής για το πως αντιμετωπίζουν οι Κομμουνιστές μαζί με τους Σοσιαλιστές του Μπαάθ την επίθεση τζιχαντιστών, Κούρδων, Αμερικανών, Ερντογάν...
Και σήμερα τι λες; Για την επίθεση της Τουρκίας φταίει ο Άσαντ κι ο Πούτιν... 
«Την ψυχή μας και το αίμα μας...
θυσιάζουμε τους εαυτούς μας
για τη Συρία και τον Mπασάρ Αλ Άσαντ
»

Το σύνθημα στις διαδηλώσεις εναντίον της τριπλής κατοχής στη Βόρεια Συρία
"Θα απελευθερώσουμε και το τελευταίο εκατοστό Συριακής Πατρίδας..."



"Κάθε άνθρωπος έχει δύο πατρίδες. Τη δική του και τη Συρία"...
André Parrot,
Γάλλος αρχαιολόγος (1901-1980), έσκαψε σε Λίβανο, Ιράκ και Συρία... το 1968 Διευθυντής του Λούβρου
* Ο ελληνικός λαός κι όχι οι ελληνόφωνες κυβερνήσεις του 4ου Ράιχ, δεν ξεχνάει... Χαφέζ Αλ Άσαντ: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!
πηγη press-gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου