5


Translate

7 Οκτ 2019

Ανταλλαγή πυροβολισμών στον Ασπρόπυργο: Αλλοδαπός άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών της ΟΠΚΕ

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον δράστη και το πιστόλι που χρησιμοποίησε - Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και τραυμάτισαν στα κάτω άκρα τον ένοπλο, πριν του περάσουν χειροπέδες
Ανταλλαγή πυροβολισμων μεταξύ αστυνομικών και ενός ένοπλου αλλοδαπού σημειώθηκε
αργά το βράδυ της Κυριακής στον οικισμό Συντριβάνι, στον Ασπρόπυργο. Συνέπεια των πυροβολισμών ήταν ο τραυματισμός του δράστη, ο οποίος συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αφού πρώτα του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους εκπαιδευμένους άντρες της ΟΠΚΕ.
Η αστυνομία δέχθηκε κλήση για πυροβολισμούς στον οικισμό. Αμέσως έσπευσε στην περιοχή ομάδα της ΟΠΚΕ, η οποία εντόπισε τον αλλοδαπό και του ζήτησε πολλές φορές να παραδοθεί. Εκείνος πυροβόλισε κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, με συνέπεια ο ένοπλος να τραυματιστεί στα κάτω άκρα, πριν συλληφθεί.

Επί τόπου οι αστυνομικοί του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, εφαρμόζοντας τη μέθοδο tourniquet για να σταματήσουν την αιμορραγία και κάλεσαν ασθενοφόρο. Ο δράστης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό Νοσοκομείο, συνοδεία αστυνομικών.
Το πιστόλι που χρησιμοποίησε ο Πακιστανός κατασχέθηκε και εξετάζεται, όπως και οι τέσσερις κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο. Το πιστόλι μεταφέρθηκε  στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ όπου θα εξεταστεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι «καθαρό» ή αν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.
Ακολουθούν αποκλειστικές φωτογραφίες του protothema.gr από τη στιγμή που οι ειδικά εκπαιδευμένοι άντρες της ΟΠΚΕ προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο δράστη και από το πιστόλι που χρησιμοποίησε:


aspro2
  πηγη protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου