5


Translate

21 Νοε 2019

53 ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ....!!!

Ρίξαμε μια ματιά στην λεγομενη νεα 'διακήρυξη των 53' για το συνεδριο συριζα..
Κανονικά σταματάς εκεί που με περίσσειο θράσος, αξιολογουν πως την περίοδο διακυβέρνησης συριζανελλ η κυβέρνηση εφάρμοσε ενα ξενο προς αυτήν πρόγραμμα λογω εκβιασμών..

Με άλλα λογια επιμενουν στο γελοίο αλλα τοσο 'γκαιμπελίστικο αφήγημα' πως 'οσα εφαρμοσαν δεν ησαν δικά τους' δηλαδή την κεντρική θεση του Κυβερνητικου συριζα που παριστανε πως κυβερνουσε αντιπολιτευόμενος..
Οι 53 ήσαν το καλύτερο κόλπο του Τσίπρα για την περίοδο προ Διακυβερνησης αλλα και κατά την διάρκειά της..
Ηταν η Πέμπτη Φαλαγγα και οι καλύτεροι συμμαχοι Τσίπρα.παριστάνοντας πως αποτελούν την ' αριστερή φωνή'..ενω στην ουσια εγκλωβισαν αριστερο κοσμο μεσα στον συριζα..
Τώρα εμφανίζονται διαφωνούντες και αρνούνται και καλα τον προσωποπαγή χαρακτήρα του 'ΣΥΡΙΖΑ' ,ενώ αυτός εχει διαμορφωθεί ετσι τουλαχιστον απο τα μεσα του 2013-για να ξερουμε και τι λεμε-
Επιθυμουν την διατήρηση του ονοματος-ουάου- και πιο 'αριστερη αντιπολιτευση' και καλα για τις υποτελεις ταξεις ,το προσφυγικο και την κλιματικη αλλαγη΄..Επισης διαφωνουν με τον τροπο εκλογης προεδρου,ενω ηδη ο Τσιπρας τους εχει αδειασει
Καλα ρε μαγκες εσεις που ήσασταν οταν ο ηγετης σας ο Τσακαλώτος εφαρμοζε την πιο οξεια νεοφιλελευθερη πολιτικη κατά των υποτελων ταξεων,ενω την ιδια ωρα στηνονταν αθλια στρατόπεδα για τους προσφυγες?
Και βουλευτες ειχατε και στελέχη και δεν βγαζατε κιχ..
Η ανάγκη 'διαφοροποιησης' οχι ως ΄ταση'-δεν σας παιρνει θα σας αποκεφαλισει πολιτικα ο Τσιπρας- αλλα ως 'ιδεολογικη πλατφορμα' γίνεται υπό τον φόβο απώλειας ερεισμάτων στο νεο κομμα που ετοιμαζει ο Τσίπρας..που φιλοδοξει να μαζεψει ολα τα ρακη απο δεξιους ,ακομα και ακροδεξιους διαφωνουντες με Μητσοτακη ως μεριδα του ΚΙΝΑΛΛ..
Συμπερασματάκι : Eχετε δυο επιλογές ..
Είτε εμφανίζεστε ως 'πλατφορμα' αποδυναμωμενη και παραμενετε στην 'νεα προοδευτικη συμμαχια'' και παρακαλατε τον Τσιπρα ως καλα παιδια να σας πεταξει κανα κοκκαλάκι ,είτε ορισμενοι επιχειρείτε 'ηρωϊκη εξοδο' γιατι ο Τσίπρας σας εχει γραψει κανονικα καιδεν σας χρειάζεται..Και μετά το μελλον σας το πολιτικο φαντάζει δυσμενέστατο..γιατι οι πιο πολλοί δεν μπορείτε να πατε πουθενα ...
Κατάσταση Lose-Lose δηλαδή...
Αχ πραγματικα πολύ λυπόμαστε για την θεση που βρισκεστε
Σπύρος Σούρλας
 μονταζ teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου