5


Translate

15 Νοε 2019

Δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στη Ζαλγκίρις

Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς μετρά τρεις διαδοχικές εντός έδρας ήττες στη EuroLeague και συνολικό ρεκόρ 2-5.
Στο αποψινό (21:30) παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (3-4), οι Πειραιώτες θέλουν να δείξουν σημάδια ανάκαμψης και να πάρουν
τη νίκη που θα τους δώσει ψυχολογία για τα δύο ματς της «διαβολοβδομάδας» (με Μπάγερν Μονάχου και Άλμπα Βερολίνου αντίστοιχα).

Για τον Ολυμπιακό θα επιστρέψει στις επάλξεις ο Κώστας Παπανικολάου που απουσίαζε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ενώ στο ΣΕΦ θα επιστρέψει ένας παλιός γνώριμος, ο Ζακ ΛεΝτέι.

O προπονητής των ερυθρόλευκων Κεστούτις Κεμζούρα δήλωσε για την αναμέτρηση: «Δεν έχουμε πολύ καλή παράδοση με τη Ζαλγκίρις. Πρόκειται για μία ομάδα που μάχεται σκληρά επί 40 λεπτά. Πρέπει να έχουμε διάρκεια, να μην έχουμε μεγάλα σκαμπανεβάσματα όπως στα δύο προηγούμενα ματς. Απαιτείται συγκέντρωση για 40 λεπτά. Παράλληλα, θα πρέπει να κερδίσουμε την μάχη των ριμπάουντ, αλλά αυτό έχει να κάνει με την σκληράδα. Τα ριμπάουντ δείχνουν πόσο μαχητικός είσαι».

Από την πλευρά του, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε: «Το ρόστερ έχει αλλάξει λίγο και νομίζω πως είναι πολύ καλύτερο με τις προσθήκες των Ρότσεστι και Ριντ, σε σχέση με το ξεκίνημα της χρονιάς. Ο Ρότσεστι είναι ένας έμπειρος γκαρντ και αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή, γιατί παίρνει πίεση από τους ώμους των Σπανούλη και Πρίντεζη. Είναι μία σοβαρή προσθήκη».

Tο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της EuroLeague:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Φενέρμπαχτσε 19:00

Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν 20:00

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις Κάουνας 21:30

Βαλένθια - Μπάγερν Μονάχου 22:00
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου