5


Translate

22 Δεκ 2019

Νίκη για πιο «γλυκά» Χριστούγεννα!

Χριστούγεννα στην κορυφή θα κάνει ούτως ή άλλως φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η διαφορά των 4 βαθμών που είχε την 9η αγωνιστική από Απόλλωνα Σμύρνης, Απόλλωνα Λάρισας και Καραϊσκάκη δεν ήταν δυνατόν να καλυφθεί, όμως για να γίνουν ακόμα πιο γλυκές οι χριστουγεννιάτικες διακοπές
για το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και τους φιλάθλους, απαιτείται η νίκη επί του Καραϊσκάκη την Κυριακή (15:00) σ’ ένα ματς που κρύβει δυσκολίες και απαιτείται η δέουσα προσοχή.
Τα δύσκολα για τον ΠΑΣ δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον αντίπαλο που κατάφερε να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει ξεκινήσει με τέτοιες βλέψεις το καλοκαίρι, αλλά και με τα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν ανακύψει στους «κυανόλευκους». Ο Σκόνδρας έχει την παλάμη του σε νάρθηκα και δεν παίρνει η ομάδα το ρίσκο να αγωνιστεί, παρότι ο αρχηγός του ΠΑΣ συμμετέχει στις προπονήσεις, διότι σε περίπτωση που χτυπήσει εκ νέου ελλοχεύει ο κίνδυνος μεγαλύτερης ζημιάς. Ο Κάστρο είχε κάποιες ενοχλήσεις στο δικέφαλο, τις οποίες ξεπέρασε, αλλά ενδέχεται να μην αγωνιστεί και στα 90 λεπτά και από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι γνωστές απουσίες παικτών των Νικολιά, Καρτάλη, Ελευθεριάδη, Σεργκελασβίλι και Γροσδάνη.
Στην τελευταία χαλαρή προπόνηση ενεργοποίησης που θα γίνει την Κυριακή το πρωί ο κ. Γιαννίκης θα καταλήξει και στην τελική 18άδα για το ματς, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε 20άδα.
Στη σημερινή προπόνηση, αλλά και σ’ εκείνη της περασμένης Πέμπτης, δεν διαφάνηκε ποιοι θα έχουν το προβάδισμα για την ενδεκάδα, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να ξεκινήσει ο Ζιούλης αντί του Σκόνδρα, ενώ αν χρειαστεί να μην ξεκινήσει ή να γίνει αλλαγή ο Κάστρο, οι Πίτου Γκαρσία και Λιάσος είναι σε ετοιμότητα.
Δύσκολες οι προβλέψεις και για την επίθεση, αφού Λέο και Παμλίδης δίνουν μάχη για μία θέση, καθώς ο Κρίζμαν δύσκολα θα βγει από την ενδεκάδα.
Πλην των αγωνιστικών θεμάτων, πάντως, μια σχετική αγωνία υπάρχει και για τα καιρικά φαινόμενα, καθώς υπάρχει πρόγνωση για καταιγίδα την ώρα του αγώνα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, όσο νωρίτερα σκοράρει μία ομάδα, τόσο το καλύτερο, πριν αρχίσει δηλαδή να βαραίνει ο αγωνιστικός χώρος, ενώ οι στημένες φάσεις αποτελούν πάντοτε ένα ατού, με τον ΠΑΣ να σκοράρει από στημένες μπάλες στα τελευταία του παιχνίδια.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Καραϊσκάκης ουσιαστικά έχει μόνο μία απουσία και είναι αυτή του Κυβελίδη, λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών. Να σημειωθεί ότι είναι από τις σημαντικές απουσίες γιατί είναι ο πρώτος σκόρερ των Αρτινών.
Να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων, αφού πρώτη φορά θα παίξουν μεταξύ τους. Βέβαια το καλοκαίρι είχαν δώσει δύο φιλικά σε «Ζωσιμάδες» και ΠΕΑΚΙ, στα οποία νίκησε ο ΠΑΣ με το ίδιο σκορ (2-1).
Χωρίς TV, μόνο ράδιο
Το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Καραϊσκάκη Άρτας στους «Ζωσιμάδες» δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση, καθώς η ΕΡΤ επέλεξε άλλα παιχνίδια. Θα υπάρχει όμως ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM.
Λόγω της έλλειψης τηλεοπτικής μετάδοσης, λόγω του γεγονότος ότι το ματς έχει σίγουρα πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, συν του ότι η ομάδα έχει αρχίσει να αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο και προέρχεται από τρεις σερί νίκες, είναι πιθανό να δούμε ρεκόρ εισιτηρίων για φέτος στο «Ζωσιμάδες»
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Μελέτιος Γιουματζίδης του συνδέσμου Πέλλας. Είναι το δεύτερο φετινό παιχνίδι του Γιουματζίδη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Ζωσιμάδες», αφού ο ίδιος είχε σφυρίξει και στο ματς κυπέλλου με τη Βέροια (1-0).
Βοηθοί του ορίστηκαν οι Χρήστος Δεμερτζής από τον ίδιο σύνδεσμο και ο Δημήτριος Κηλικιώτης (Ξάνθης). Τέταρτος ορίστηκε ο Σάββας Σιδηρόπουλος (Έβρου) και παρατηρητής θα είναι ο Νικόλαος Αθανασίου του συνδέσμου Θεσπρωτίας.
πηγη super-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου