5


Translate

22 Δεκ 2019

«Σφαγή» στο Βόλο και καραμπινάτη αλλοίωση!

Δύο βαθμούς απώλεσε ο Ολυμπιακός στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο Βόλο (0-0), σε ένα παιχνίδι όπου υπήρξε καραμπινάτη αλλοίωση αποτελέσματος. Αν γράψουμε για «σφαγή» δεν θα είναι υπερβολή. Άλλωστε, μιλάμε για κανονικό γκολ (του Σουντανί) που ακυρώθηκε
στο 17’, αλλά και για πέναλτι που δεν δόθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου πάνω στον Ελ Αραμπί. Ο κακός Ολυμπιακός του πρώτου ανέβασε στροφές μετά το 60’, είχε δύο δοκάρια με Ελ Αραμπί (68’) και Λοβέρα (72’), σπατάλησε πολλές στιγμές, αλλά γκολ δεν έβαλε και «πέταξε» δύο πολύτιμους βαθμούς. Έπιασε τόπο η... εξυγίανση. Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.
Κακός, αλλά και σφαγή!
Η εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή. Δεν ήταν σίγουρα αντίστοιχη εκείνης με Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ. Ακόμη κι έτσι, όμως, είχαμε αλλοίωση με δύο πολύ ξεκάθαρες φάσεις. Στο 17’ ο Σουντανί έφυγε από κανονική θέση, πλάσαρε εύστοχα αλλά το γκολ ακυρώθηκε στο VAR από τον Ευαγγέλου (δεν πήγε καν να δει τη φάση ο διαιτητής Φωτιάς)! Αλήθεια, θέλουμε να ξέρουμε τι είδαν στο VAR, μιας και ο επιθετικός του Ολυμπιακού καλύπτεται! Η δεύτερη φάση έγινε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων (είχαμε τόσες λόγω των δύο αναγκαστικών αλλαγών του Ολυμπιακού αλλά και λόγω της έντασης και της αποβολής του... διερμηνέα του Βόλου) του πρώτου ημιχρόνου: Πρώτα είχαμε σπρώξιμο του Μπα μέσα στην περιοχή από τον Μουνίθ και στη συνέχεια κράτημα του Φεράρι στον Ελ Αραμπί. Ειδικότερα η δεύτερη φάση είναι πολύ ξεκάθαρη, με τον αμυντικό του Βόλου να αφήνει τη μπάλα και να κρατάει τον Ελ Αραμπί. Εδώ ο Φωτιάς πήγε να δει τη φάση και είδε ότι δεν υπάρχει τίποτα! Τρομερό; Σε αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός. Απείλησε με τον Καμαρά στο 6’ (όχι κάτι ιδιαίτερο), με τον Σουντανί στο 14’ και στο 45+4 με τον Σεμέδο, αλλά ως εκεί. Δεν ήταν καλός, αλλά δεν γίνεται να μη σου δίνουν και αυτά που δικαιούσαι! Μέσα σε όλα είχαμε και δύο αναγκαστικές αλλαγές με τον Μπρούνο (31’) και τον Σουντανί (45+1’) να αντικαθίστανται από Λοβέρα και Γκερέρο αντίστοιχα.
Ανέβηκε, είχε 2 δοκάρια, αλλά δεν έφτανε
Η εκκίνηση στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν και πολύ διαφορετική για τον Ολυμπιακό συγκριτική με την εικόνα του στο πρώτο 45λεπτο. Στο 62’ ο Λοβέρα κόπηκε την τελευταία στιγμή. Από εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός πήρε τα πάνω του και έχασε σημαντικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια. Πρώτα με το σουτ του Ελ Αραμπί στο 68’, έπειτα από ατομική ενέργεια και πάσα του Μασούρα και ακολούθως με το φάουλ του Λοβέρα στο 72’. Είχε προηγηθεί η ευκαιρία με τον Μαροκινό φορ στο 63’, μιας και έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Γκαραβέλης μπλόκαρε εύκολα. Στο 73’ ο Ολυμπιακός απείλησε με την κεφαλιά του Μπα (λίγο άουτ), ενώ στο 82’ ο Ελ Αραμπί, έπειτα από ωραία κάθετη του Λοβέρα, αστόχησε σε μία ανεπανάληπτη στιγμή. Η κεφαλιά του Γκερέρο στο 84’, το σουτ του Μπουχαλάκη στο 87’ και εκείνα του Χριστοδουλόπουλου στο 93’ και στο 95’ ήταν οι καλύτερες στιγμές για τον Ολυμπιακό ως το τέλος, σε μία προσπάθεια να πετύχει το γκολ. Δίχως επιτυχία, όμως.
Κάπως έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» κόλλησαν στο Βόλο με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Έχασαν πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε «σφαγή» και καραμπινάτη αλλοίωση αποτελέσματος με λανθασμένα ακυρωθέν γκολ και μη καταλογισμό πέναλτι.
Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Διαμαντής, Τσίκα Βιγιάρες, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γέντρισεκ (66’ Τσαούσης), Λύρατζης, Τόρες (92’ Μάντζης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ελαμπντελαουί, Μπα, Σεμέδο, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπρούνο (31’ λ. τρ. Λοβέρα), Σουντανί (45+1’ Γκερέρο), Μασούρας (78’ Χριστοδουλόπουλος), Ελ Αραμπί.
πηγη redking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου