5


Translate

13 Μαρ 2020

Οι διαφορές του κοροναϊού με το κρυολόγημα και τη γρίπη – Ο πίνακας που τα εξηγεί όλα

Με τα κρούσματα του κοροναϊού να αυξάνονται μέρα με τη μέρα και τις κυβερνήσεις να παίρνουν ολοένα και περισσότερα μέτρα, πολλοί είναι εκείνοι που πανικοβάλλονται και με το πρώτο σύμπτωμα τρέχουν να εξεταστούν.
Σαφώς και πρέπει όσοι έχουν συμπτώματα να εξεταστούν και εφόσον βρεθούν θετικοί στον ιό να παραμείνουν σε καραντίνα, ωστόσο οι ειδικοί τονίζουν ότι δεν πρέπει με το πρώτο σύμπτωμα να κατακλύζουμε τα νοσοκομεία, αφού έτσι θα υπάρξει συνωστισμός και πιο εύκολη διασπορά του θανατηφόρου ιού.
Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων συνίσταται ψυχραιμία και στη συνέχεια επικοινωνία με τον γιατρό.

Στο πλαίσιο αυτό για να μας βοηθήσει λίγο παραπάνω να καταλάβουμε ποια συμπτώματα εμφανίζει ο κοροναϊός, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών έδωσαν στη δημοσιότητα την παρακάτω εικόνα, στην οποία παρουσιάζονται αναλυτικά ποια είναι τα συμπτώματα που παρουσιάζουμε αν έχουμε προσβληθεί από κοροναϊό και ποια τα συμπτώματα που έχουμε αν μας «βασανίζει» μια γρίπη ή ένα απλό κρυολόγημα.
.
πηγη medicalland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου